![]() |
|
korna calmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 Saat 19:53 |
Ben yaptırdım bugün sadece motor tarafında soketi çıkmış, takıldı çalıştı..
|
|
![]() |
|
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kornanın çalışmaması sorunu bende de olmuştu akünün başını söktüm önce çünkü direksiyonun göbeğini sökmemiz gerekiyor airbaglere elektrik gitmesin diye. Direksiyonu 90 derece çevirip o şekilde bırakın arkasına baktığımızda iki tarafında birer delik göreceksiniz oraya ince bir tornavida bastırın direksiyonunun göbeğinin klipsleri var onlar serbest kaldığında göbek yerinden çıkar açıldığında sağ ve solda kablolar görüceksiniz bunların metal uçlarını ve temas ettiği yüzeyleri zımparalarsanız eğer tekrar kornanız çalışmaya başlar.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğirbekle ne alakası var bunun yaa usta eğirbek diyormuş bence kablo temassızlığı sadece yada fazla bastıysan sigorta atmıştır yada motorun oradaki korna bağlantı soketinde vardır sık sık herkesin başına gelir
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bende de korna çalmıyor, airbag falan deniyo doğrumudur? ustalar yardım
|
|
![]() |
|
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
tam olarak nerde vermısler
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
temazsızlk oluyor oksitlenme falan yapıyor. çoğu 307 oluyor ama 206 larda varmı bilmem. güzel bir temizlik ile sorunu çözebilirsin. Forumda ressimli olarak açıklamışlardı, gerçekten çok yardımcı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
ya kusura bakmayın arkadaslar benım aracın da derdı hıc bıtmıyor.korna bazen calmıyor özellıkle bı noktası var oraya basınca calıyo bazen oraya basınca da calmıyor.elektrıkcıye goturdum 206 bole dedı airbag var ondan dıyo.yardımcı olursanız sevınırım.
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |