![]() |
|
17-64 yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 18:31 |
arkadaslar nette dolasırken gordum 17-64 sanzuman gordum 2 vites 110 3 vites 150 diyorlar ve fiyatı 300 tl aracım 1.6 8v 206 aracım sizce nedersiniz alıyımı yakıtım artar mı zararı olur mu
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gti ler zaten böyle gtmiyor mu 7 dd da
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracım 206 1.6 8v bende 14-60 var gtı bilmiyorum sace takmayı dusunuyorum bilen var mı ve yakıtı nasıl etkıler onu merak edıyorum
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
14/60 a nazaran 17/64 oranı daha avantajlıdır yakıtta. Topspeed in artar ama alt devirlerde aracın 14/60 ta ki canlılığını azda olsa kaybedecektir.Yakıt konusunda orandan dolayı ufak ufak kazanırsın diye düşünüyorum. 106 gti da takılıydı 17/64 ve standar gti göre en az 10-15 km fark atıyordu vites son hızlarında şöyleki 7.0-7.2 devirde 2 nci vitesde 120 yerine 130-140 civarı, 3 ncü viteste 150 yerine 180 i gördük 4 zaten bitmiyor :) |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
ama ıste bu kısa oran olmus olmuyor...
daha uzun oranlı oldugu ıcın aynı devırlerde daha cok surat yapıyor. bu sekılde yakıt hafıf dusebılır fakat cekıs azalacak. yanı ıvmelenme azalacak...
vıtes ne kadar cabuk bıterse o kadar cabuk hızlanma elde edılır fakat son surat duser.
vıtes ne kadar gec bıterse daha gec hızlanılır fakat guc yettıgı surece son surat daha yuksek olur...
|
|
![]() |
|
aracımda hiç bir sey yok hava filtresi bile bu sekılde taktıgım zaman bana zararı ne olur avantajı ne olur desem yanı sıfır yuz ne kadar duser yada artar mı
|
|
![]() |
|
bak arkadasta acıklamıs. sen sımdı kısa oranlı degıl daha uzun oran kullanmıs olursun. bu noktada hızlanman azalacak. farzımısal 11 snde 0-100 yapıyorsan belkı 12 sn olur :))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bendede 1.6 16v 206 var oranını bilmiyorum ama 1de 60 2de 105 3te 145e kadar uzuyor istersen seninki daha kısaysa takas edelim ben kısa istıyorum
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
aldınmı kardeş makinanı en sonunda...
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yok hala almadım bekliyorum yardım ve detaylı bılgı
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aldım ya 1haftayı gectı
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
hız/zaman oranın artacaktır.
yani 0-100 e çıkma süren artacaktır. misal 10 sn de çıkıosan 11-12 sn de cıkarsın okadar
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
yakıtın azalır anca uzun yolda falan
|
|
![]() |
|
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
106_arts senin araç kaçlık 90lık mı birde ndn kısa istiyorsun o önemli
|
|
![]() |
|
kısanın avantajı 0-100 daha kısa surede gormek ve onun arabası 110 luk 1.6 16 v
|
|
![]() |
|
35kz829 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
bnm araçta 14-61 var gidişi fena değişti 0-100 2 saniye fark etti bence 17-64 yerine bnmki gibi takın
|
|
![]() |
|
poşetçay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1978 Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben 106 gti için 14.60 arıyorum bildiginiz bi yer warmı yada satan bi üye
|
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
0 - 100 hızlanmasını kısaltacagını sanmıyorum hatta kısaltmadan ziyade uzayacaktır diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |