![]() |
|
Cd çalarda gariplik var. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 Saat 16:22 |
teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin önerisini dikkate alacağım.
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
|
emre17286 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: ÇANAKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre17286
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de peugeot partner vardı cd çaldıktan sonra cd yi çıkarmıyordu sanırım orjinallerinde sıkıntı var
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
windows media playerden en yavas hızda yazdır okur
5 chancer lardada gozu tozlandıgından dolayı okumalarda hata verir onlarda içini açıp gozunu temizleyince her cdyi okumaya baslıyor :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Windows Media Player'dan yazıyorum. Her zaman okuyor.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bilgisayarınızdaki codec lerden yapıyor olabilir belki.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Arkadaşlar herkese merhaba. benim 307 'nin cd çalarında şöyle bir gariplik var. bundan bir ay önceye kadar çektiğim bütün audio cdleri okuyordu ve aynı cdleri halen okuyor. ama aynı yöntemle çektiğim audio cdleri şimdi okumuyor. okuyucu lensinde sorun olsa eski cdlerimi okumazdı onları çatır çatır okuyor. işin içinden çıkamadım bir türlü :) yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
(tekli cd çalar olan model)
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |