![]() |
|
206 fren balatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 22:27 |
arkadaşlar ön balataları değiştirmem gerekiyor. bilginize ihtiyacım var. ne almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elimde TRW marka balata ve diskler mevcut istersen
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
trw olur bosh olur valeo olur. seçim senin sıralamaya göre fiyatı artıyor
|
|
![]() |
|
Valeo Kullanan Arkadaşım Var Memnun...
TRW de Kötü Değil.. Oda Peugeot un Parça Tedarikçisi Nede Olsa |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar.. peki bu balataların ortalama fiyatları nedir bilginiz varmı? |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
![]() |
|
Çifti 60 - 70 TL Arası Bişeydi Bizde Ona Yakın Bir Fiyata Almıştık
Düzenleyen AlbayDemircan - 04 Mayıs 2011 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
teşekkürler
|
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ben 2 ay önce değiştirdim. önce trw takmıştım balata biraz sert geldi ve kuru zamanda ses aldım söktürdüm balataları valeo takıldı ve bir şikayetim yok zaten frenler çok iyi değil ama trw den %30 daha iyi oldugunu söyleyebilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşlar 2 ay önce aldığım aracımın ön balataları bittiği için bugün aracımı ustaya gösterdim. ben balatalarım bitti derken jantları sökünce disklerinde durumunun çok kötü olduğu ortaya çıktı ve usta değişmesi gerektiğini söyledi. parçacıdan fiyat aldık bosch marka diskler için 110 lira dediler 100' bıraktılar balatalar için de (yine bosh) 57 dediler 50'ye indiler. sizce bu fiyatlar nasıl arkadaşlar? ve bosch kullanan varsa performansı nasıl? bu arada araç 2004 model 206 x-line 1.4 benzinli.
|
|
|
![]() |
|
Bosch Kötü Değil Ama Diskler Pahalı Gibime Geldi 80 - 90 Arası Anca
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |