![]() |
|
hararet sorunu !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 19:42 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda care bulunur.
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
geçmiş olsun ... kapıştığın arabayı deli ettiysen gerisi yalan salla çözülür o sorun :))) bak bana :)) normalde 600 krş yakıo kapışınca biriyle 800-850 krş yakıo :)) ama sonuca bakınca pekte takmıyorum :))
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun hararette degıl bence aracın hata vermesının nedenı redline yapmış olman bence :) fazla yuklendıysen bazı lpg sistemleri gazı yetıremıyor
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
termostat olabilir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hararet yüksek ama kaputu açtığında su kaynatmamış diyorsun, belki hararet müşürü bozulmuştur fazla gösteriyordur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
benimde bugün başıma geldi gerçi biraz farklı bir durum seninkinden ama.
yolda normal seyirdeyken hararet birdenbire yükseldi fan 2. kademede falan açıldı, çektik kenara su kaynatmış araba.soğumasını bekledik su eklicez ama kapağıaçtım su var görünüyo allah allah dedim gittim sanayiye orda biaçtılar su yok ?? ya dedim 2saat önce vardı su baktım dedim, usta hava yaptığından su var gibi görünmüştür dedi basınçla alakalı sanırım. Allahtan sanayiye gidene kadar hararet artmadı da conta yakmadık.
Sorun devirdaim pompasındanmış değiştirdik. Motora su gelmiyordu hem hortumlar tıkanmış hemde pompa miladını doldurmuş.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
bana kalırsa termostat arıza yapmış olabilir. bi göster istersen.
|
|
![]() |
|
arkadaslar ortak kanı termostat sanırım yarın baktırıyorum yenısını taktırırım pahalı olmasa gerek :))
|
|
![]() |
|
60-70tl civarı. tabi önce bi baktır belki arızalı değildir.
|
|
![]() |
|
bugun baktılar zaten musurler saglam cıktı usta termostat acmamıs olabılır dedı bı daha yaparsa gel dedı onun için degğstğrem ben :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |