![]() |
|
100.000 Bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Matrak... ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 18:24 |
Merhabalar bizim araba su anda 98.000'de 100.000 bakım maliyeti ne kadar tutar ve neler değişmesi gerekir araç 2005 model peugeot 307 teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın Detaylı Özelliklerini Yazıp Site Sponsoru Olan Efe Kardeşimizden Yardım Alabilirsin,
OTO EFE Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
benim arababamda yeni 100 bin oldu bir bakımı var mı yapılacak olan triger değişdi, yağı ve filtreleri değişti başka birşey var mı ?
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Arkadaşlar o aralar triger kayışı devirdaim pompası ön fren diskleri debriyaj baskı balata akü gibi hayati parçaların değişmesi lazım tabi kullanıma göre
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Benim aracımda 100.000 km ye geldi fakat herhangi ekstra bir bakım yaptırmadım.
Daha önceden triger, devirdaim, krank kasnağı, ön diskler değişmişti. Baskı balata da daha götürür gibi görünüyor. Periyodik bakımına daha 5.000 km kadar var bakalım o zaman tekrar bir kontrol ettiririz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
http://public.servicebox.peugeot.com/
aderisine kayit olup vin/vis numaranida girdikten sonra hangi km ne bakimlar yapman gerektigini ogrenebilirsin dizel ve benzinli araclarin bakimlari farkliliklar gosterebiliyor |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cerci07 kardeşim paylaşımın için teşekkürler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
rica ederim kardes hayat paylastikca guzellesiyor ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
omgeyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2012 Konum: İnşaat Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Arkadaşlar merhaba. Dün 2008 Model Peugeot 206 Sedan 1.4 MT sahibi oldum
ve arabayı almadan önce takip ettiğim sitenize hemen üye oldum. Gerçi
sitenin adı "PeugeotTurkey" ama Rusya'dan yazsam sorun olmaz
herhalde..?? Yazdıklarınızı okudum ve umarım sorununuz ufaktır ve bir an
önce az maddiyatla kurtarırsınız. Benim sorunum ise başka ve forum
sayfalarından buraya uygun olduğunu düşünerek yazıyorum.
Dediğim gibi araç Rus ve 72.000 km de aldım. Servis kitabı var ama henüz tercüme ettirecek vaktim olmadı. Önceki bakımlarının tamamının yapıldığı söyleniyor ama kontrol etmek istiyorum. Sizlerden ricam, 72.000 km ye kadar ki olan tüm "km" bazlı veya "sene" bazlı olan bakımlar, değişmesi gereken parçalar vs. nelerdir, bundan sonraki gene "km" bazlı ve "sene" bazlı bakımlar ve değişmesi gereken parçalar vs. nelerdir? Ayrıca aracımda otomatik klima var ama dün gece farkettim otomatik klimanın olduğu yer aydınlanmıyor, üstteki radyo belli ama klimadaki tuşlar karanlık. Araca normali mi böyle yoksa bir sıkıntı mı vardır?? Bana yardımcı olacak birkaç arkadaş çıkar. mı acaba??? |
|
Silver Arrow
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |