![]() |
|
Radyatör Suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 08:20 |
||
arkadaşlar cvplar için herkese teşekkür ederim çok fazla soru soruyorum ama önerebileceğiniz antifreeze markası varmı gerçekten çok teşekkürler çok yardımcı oluyosunuz saolun ALLAH kazasız belasız sürmek nasip eder herkese inş.
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
paspaslar kuru isearacin altina triger kayisinin alt kismina bak su pompasindan kacirabilir |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Surucu ve yolcu kismindaki paspaslarin islak olup olmadigini kontrol et oncelikle. |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
benim araba da su azaltıyor sık olmamakla birlikte. sebebi ne olabilir ki?
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Haznede max ve min diye iki çizgi var doluluğunu ona göre ayarla max. çizgisini geçmemen gerekiyor.
Aksi taktirde pis pis kokuyor antifiriz varsa denedim biliyorum ![]() |
|||
206 xt 1.6 110hp
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
kardes arac durduk yerde su eksitmez neden eksiltiyor bulmaya calismani tavsiye ederim
bence komple bosalt ve %50 oraninda antifirizle su koy |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Olmaz !. Antifiriz belirli oranda su ile karistirildiginda antifirizlik gorevi yapar. Genellikle %50 antifiriz %50 su karisimi yapilir. Ancak gunumuzde satilan pek cok antifiriz aslinda hazir olarak satiliyor. Yani oyle karistirma islemi yapmaya gerek kalmiyor. Hatta ben burada bir zamanlar baktigimda antifiriz bulamamistim. Hazirlar satiliyor hep. Alirken dikkat edin. |
|||
![]() |
|||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
Tam bitmedi su ama bayağı bi dip seviyesine inmiş komple antifirz koysam olur dimi
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
antifiriz koyacaksın oraya diğer arkadaşın dediği gibi max seviyesine kadar koy full bitmemiş demi bittiyse hava alma işlemleri falanda var ama bitmediyse direk ilave et
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
||
Saf su genelde buhar üreten aletlerde kullanılır. Örneğin ütü gibi. Buraya saf su değil hazır su koyman yeterli diye biliyorum.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Önce içindeki suyun durumunu ölçtür. Eksiğini ne gerekiyorsa (antifiriz ya da hazır su(saf suyu ilk defa senden duyuyorum)) onunla tamamla ve hemen akabinde suyun azalma sebebini araştır. Soğutma sistemi durduk yere su eksiltmez. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
antifriz koy kardeşim ama orada max diye seviye var onu geçme
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar merhaba resimde ok işaretiyle gösterdiğim radyatör su deposu herhalde burda bulunan su baya bi azalmış bu depoya saf su ve antifiriz mi koymam gerekiyor teşekkür ederim şimdiden.
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |