![]() |
|
İvmelenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 09:23 |
yakıt ve atesleme sıstemlerını gozden gecırmenı tavsıye ederım
|
|
![]() |
|
gist ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar selam arkadaslar ,
özellıkle performans hakkında adında açmış oldugum konuya katılan tüm arkadaslarıma tesekkur ederım. başka bir soru ile degerlı bılgılerınızı paylaşmanızı beklıyorum. soru şu , aracı bılıyorsunuz 206 quik 1.6 16 valf 110 hp arac 3 bın devıre gelırken hafıf bı kasma yapıyor. bunu tum vıteslerde yapıyor. sankı araba gıtmek ıstıyor ama o sırada arkadan bırı tutuyor .. araba nefes alamıyor gıbı.. bılmem tarıf edebıldım mı ? araba serı gelmıyor yani aracın serılıgıını ne etkıler , hava fılıtresı yag degısımı ve fılıtresının faydası olurmu ... daha once 106 quik vardı 1.4 75 hp di .. bu arabadan serılıgı aynıydı .. 206 quilk başka kullanma fırsatım olmadı. kullansaydım kıyaslama yapabılırdım.. herkese selamlar Düzenleyen gist - 03 Mayıs 2011 Saat 08:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |