|
JANT YARDIMMM 30 İÇİN ?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cesva25
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 18:43 |
MUHAMMED ABİ ÖNCELİKLE TAVSİYELERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.FORMDA YENİYİM KUSURA BAKMA..
ARKADAŞLAR KAFAYI YEDİM YİCEM... 1 AY ÖNCE 306 ALDIM... SORULARIM ŞUNLAR.. 1: JANT LASTİK ALICAM AMA ADAM GİBİ Bİ MODEL YOK..MODEL VAR ODA 306 YA UYMUYOR ... BU KONUDA MARKA MODEL YADA LİNK YOLLARSANIZ SEVİNİRİM... 2: 15 Mİ TAKAYIM 16 TIMI...ARACIN RENGİ ŞEYTAN KIRMIZI LÜTFEN BU JANT KONUSUNDA YARDIMCI OLUN..KAL GELDİ ARTIK YA.... eski aracımdaki jant lastik 306 ya uymadı oda elimde patladı :) ilgilenen varsa aşşağıda linke tıklasın baksın.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-kupon-jant-sifirdan-farksiz-29821683/detay/ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben olsam 5 kollu 16inç atlantis takarım. orjinal pejo 307 jantı ama seçim senin
|
|
cesva25
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nası bişe dostum o jant... biraz cahilim bu konuda :)) kusura bakma... dün akşama kadar bir dünya jantçı gezdim uyuz oldum ya... bi tanesini dövcektim az daha tutmuş borbet gösterio bana :)) allah aşkına zevk var nizam var ne alakaysa :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orijinal 306GTI jantı derim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |