|
306 hakk. 1- 2 soru acilll.. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
cesva25
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 18:16 |
ARKADAŞLAR KAFAYI YEDİM YİCEM... 1 AY ÖNCE 306 ALDIM... SORULARIM ŞUNLAR.. 1: JANT LASTİK ALICAM AMA ADAM GİBİ Bİ MODEL YOK..MODEL VAR ODA 306 YA UYMUYOR ... BU KONUDA MARKA MODEL YADA LİNK YOLLARSANIZ SEVİNİRİM... 2: 15 Mİ TAKAYIM 16 TIMI...ARACIN RENGİ ŞEYTAN KIRMIZI LÜTFEN BU JANT KONUSUNDA YARDIMCI OLUN..KAL GELDİ ARTIK YA.... eski aracımdaki jant lastik 306 ya uymadı oda elimde patladı :) ilgilenen varsa aşşağıda linke tıklasın baksın.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-kupon-jant-sifirdan-farksiz-29821683/detay/ |
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR 1 KİŞİ BİLE BİŞE DEMİCEKMİ LÜTFEN... YA BİRİ YARDIM ETSİN ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4*108 bakacaksın arkadasım bijon aralıgı
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle kendınızı uyelerımızı tanıyalım baslıgı altında bı konu acarsanız arkadaslarımız daha ıyı yardımcı olacaktır kardesım hosgeldın
1 : senın araca en guzel jant bu gider bence
2: 15 tak hem performansı etkılemezsın hem yakıtı hemde konfor açısından daha sağlıklı olur
buda kırmızı :)
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 02 Mayıs 2011 Saat 18:32 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ONU ÖĞRENDİM SORA SORA :) ARACIN RENGİNE YAKIŞACAK JANT MODELİ BUILAMIYORUM BİDE 15 Mİ 16 TIMI KARAR VEREMNİYORUM..ÖNERİN VARMIDIR BU KONUDA |
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MUHAMMED ABİ ÇOK SAĞOLASIN... 15 JANT DİOSUN... BU MODELİ NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM..BİDE LASTİK EBATLARI NE OLSUN ??
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 02 Mayıs 2011 Saat 18:28 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PEKİ 185 YANAKDA VİRAJDA ARKA SAVURURMU ?? ACEMİYİM BİRAZ BEN :) BAZEN DENGESİZLİĞİM TUTUYOR..
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
orjınalınde 175 var dıye bılıyorum 185 daha genıs yanak daha ıyı tutar yolu :) eskısınden ıyı olur bu arada yukarıdakı msja kırmızı 306 fotolarınıda yukledım bı bak |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ŞİMDİ AÇILDI :) ABİ ÇOK FENA OLMUŞ YA :)) HAKETTEN YAKIŞMIŞŞ.. 185*55*15 TAMAM ABİ SEN ÖLE DİOSAN ÖLMEM HERALDE :))
|
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DEDİĞİN YEREDE AYNI KONUYU AÇTIM... :)) ÇOK SAĞOLASIN
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
cesva25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:))) HADİ YA :)) DESENE İİCE KARIŞTIRDIM :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjınalı 185 65 14 tur.
15 takacak lastıgın 195 55 15 olacak
16 takacaksan 195 50 16 olacak
bunların dısında takacak olursan lastık capı buyuk yada kucuk olur. yınede tercıh senın.
jant alırken ofsetını ve genıslıgınıde hesaba katmak lazım. oyle kolay bır ıs degıl. bende yenı 15" jant aldım. lastık beklıyorum.
fakat 15" ıdeal. alacagın jant 6.5" genıslıkte ve 15-20 arası ofsetlı olmalı. benım aldıklarım 6.5 genıslıkte ve 20 ofsetlı.
muhammedın resımde gosterdıgı 306 gtı ın orjınal jantları 18 ofsetlıdır.
ıstersen benı ara sana yardımcı olurum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elındekı jant ta sanıyorum 4x98 ve 4x100 cıft uyumlu olsa gerek...
fakat tıpo nun ofsetıde 35 olsa gerek dıye hatırlıyorum. bıjonlar uysa ofsetten uymayacak. bu jantı 306ya takmıs olsan arka camurlukta lastık dırekt ıcerı basar ve asla donmezz :)))))
|
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ben çok uzun zamadır araştırıyorum cecolinin dediklerinin yanında ek olarak, jant modeli olarak bunlara 5 kollu jant yakışıyor benim görüşüm bu sana bir kaç tavsiye...
lastik olarak ise;
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
ugur_clskn
1. Vites 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
|
ama benımde canımı cektırttırıyosunuz
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nazar etme ne olur ıste senınde olur :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abıcım senın gosterdıgın jantlarında cogu 25 ofsetlı. o acıdan bunlar 306 ıcın pek uygun degıl. olur ama hafıf ıcerde gorunur veya belkı surtme yapabılır. o acıdan 15-20 arası ofsetlı olmalı. bu jantların 20 ofsetlısıde var..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |