![]() |
|
tavana karbon!!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2011 Saat 22:50 |
Tavana karbon kaplama yapacam,sizce güzel olurmu,herhangi bir zararı olurmu?
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
croman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: burak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının rengi açık bi renk değilse olur kardeşim güzel olur hemde, gümüş gri gri bu renklere gidiyor ama solmaması içinde açıksada yap zararı yok faydası war
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
satarken sıkıntı yaşayabilirisn dostum
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kum grii yakışıur dimi para verecez sonucda:)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
İstenildiği zaman iptal oluyo dimi?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hiç Bir Sıkıntı Olmaz Neticesinde Folyo İstediğin Zaman Sökersin Bide Detaylı Yıkadınmı Hiç Sıkıntı Yaşayacağını Sanmıyorum...
![]() ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 01 Mayıs 2011 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Yarın yaptırıyorum bakalım hoş duracağı ümidindeyim resim eklemeyi bi başarsamda sizle paylaşsam :) |
|
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
araç ne renk ? araç ney
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
206 kum gri
|
|
|
|
![]() |
|
croman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: burak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aslında arkadaşın aracı gibi parlak siyah folyoda güzel duruyor cam tavan havası veriyo zor bi seçim karbonda havalı duruyo yarın resimleri görürüz inş.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
görüntü olarak çok güzel yanlız siyah güneşi çeker biliyorsunuz ve tavana yapınca o güneş boyayı mahveder kanaatindeyim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
güneşi çekme konusunda haklısınız ama ben bu konuyu araştırmıştım herhangi bir zararı şusu busu warmı diye 7 yıl garanti veriyorlar boyaya hiç bir şekilde zarar vermeyeceğine dair. satma konusunda ise boya korunduğu için çıkartın satın diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Resımdekılerde çok hoş bunun bi adı var mı yanı bıldıgımız filmmi bu |
|
|
|
![]() |
|
film değil kesinlikle filmden kalın
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Arkadaşlar en kral folyo bile 1 yıl sonunda verniği yer. 2. yıldan itibaren boya pul pul atmaya başlar. Size tavsiyem her 8 10 ayda bir folyonuzu en az 1 hafta sökmeniz sonra yenisini çektirtmenizdir. O yüzden 3 yıl garanti vericem diye +50 100 tl isteyen tuning'lerden uzak durun.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Folyo yaptırıyorum bunların çeşidi var sanırım!!
|
|
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
3M Oracal
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bence güzel olmuyo, piano black daha güzel oluyo..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
iksinide soruyum
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim Yaptırdığım ''Oracal'' Şimdilik Gayet Memnunum ... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |