![]() |
|
206 Sigorta Haznesi Nereye Takılıyor? (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 21:19 |
Arkadaşlar fotoğraftaki sigorta haznesi nereye takılıyor? Kapak şeklinde belli biyere takılması lazım ama bulamadım.. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Berkay - 29 Nisan 2011 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 numarali parca midir?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet 5 numaralı parça. Yerinin neresi olduğunu bulamadım. Nereye takmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
direksiyonun altındaki sigorta kutusunun alt kısmındaydı yanlış hatırlamıyorsam
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende aracın neresinde gibi bir soruyu görünce atladım hemen koliva şimdi halleder dicektim geç kalmışım (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |