|
|
CIYK CIYK SESİ |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
BUBU
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: CIYK CIYK SESİGönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 20:50 |
|
|
ARKADASLAR BENDE 2004 307 VAR ARACTA SON ZAMANLARDA VITES DEGISTIRRIKEN CIYK CIYK DIYE HAFIFTEN BIR SES GELIYO NE OLABILIR ACABA AYNI SORUNU OLAN ARKADASLAR VAR MI ARAMIZDA?
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 21:14 |
|
|
||
![]() |
||
göktuğ
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 21:14 |
|
|
şanzıman yağına baktır bir kardeş.
|
||
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
azdek
2. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 21:18 |
|
|
Hocam kesin konuşmamakla beraber debriyaj ın işi bitmiş olabilir benimde 2005 modeli var bende bile artık değiştir zamanı geldi diyor servis şöyle anlayacağını okumuştum forumda bir yerde debriyaja basınca cıyk sesi kesiliyorsa değiştirme zamanı geldi diye yanlış hatırlamıyorsam
|
||
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
BUBU
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 22:53 |
|
|
bu arada sıte tarafından buyuk harf yazıldıgı ıcın uyarıldım.. msj aynen şu - tamamı buyuk yazılan yazılar baska anlamlara gelıyor? ne anlama gelıyo sa kutfen sıte yönetıcılerı bu kadar da olmaz yanı.. kural olurda bu kadar olmaz pesss
|
||
![]() |
||
BUBU
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 22:55 |
|
|
walla bana bu sesın egsoz bişeyınden dedıler ama tam anlamadım
|
||
![]() |
||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 23:31 |
|
Size nereden yazi yazilmissa oradan cevap vermeniz gerekirdi. Uyarilari ozel mesaj yoluyla yapmayi yegliyorum. Forumda uyari pek yapmamaya ozen gosteriyorum. Kaldi ki pes dediginiz konu hakkinda daha gecen gunlerde acilmis ve rahatsiz olundugu belirtilmis bir topik var. Buyrun: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14394&title=byk-yaz-fontlarna-dikkat Ayrica pes dediginiz konu forum kurallari arasinda acikca (iki defa) belirtilmistir. Buyrun: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14394&title=byk-yaz-fontlarna-dikkat Kurala tepkiniz tabiki olabilir. Bunu ayrica acacaginiz bir topikte dile getirebilirsiniz ancak hali hazirda kurallarimiz boyle. Uydugunuz icin adima tesekkur ederim. |
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 23:34 |
|
BUBU Kardeşim Böyle Bir Tepki Vermen Hiç Doğru Değil... Her Yerde Mutlaka Bir Takım Kurallar Var Bunlara Sen Uymazsan Kimse Uymazki Düzenleyen AlbayDemircan - 30 Nisan 2011 Saat 12:36 |
||
![]() |
||
sace
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 23:36 |
|
|
Eğer egsoz denmişse şöyle bir dene, 2. viteste falan giderken biraz gaz ver sonra ayağını gazdan çek, yani aracı biraz salla bi nevi. Eğer aynı sesi duyarsan egsoz flanş değiştir, ses mes kalmaz.
|
||
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
||
![]() |
||
206_arda_+
1. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 01:17 |
|
Hahahahahaha=))) valla bende 2001 206 gti vardı. millet sanıyodu ki kroluk olsun diye ses sistemi yaptırdım, halbuki arabadan gelen sesleri duymayayım diye taktırmıştım=)).
|
||
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
||
![]() |
||
BUBU
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 10:14 |
|
|
evet evet egsozt flansından
|
||
![]() |
||
BUBU
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 10:15 |
|
|
egsozt flansı demıslerdi dogru
|
||
![]() |
||
only_younus
2. Vites
13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 11:39 |
|
|
çok ucuz maliyetle değiştirebileceğin birşey egzos flanşı 30 tl ye halletmiştim sanırım ben
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||