![]() |
|
otomatik viteslide akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 16:33 |
|
otomatik vitesli araclarda akü bittiginde başka arabdan takvihye alınmasında bi sorun oluşurmu ?
gene otomatik vitesli araclardan başka arabaya akü takviyesi yapılabilirmi bi usta otomatikte yapma diyor başka biriside bişey olmaz diyor
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bildigim kadariyla kurallarina uygun yaptiginiz surece hicbir sorun olusmaz. Iterek calistirmayi denemeyin yeterki. Kurallar;
1. Hicbir baglanti yapmadan once, kontagin tamamen kapali oldugundan, butun elektrikle aletlerin kapali oldugundan ve aracinizin Park konumunda oldugundan emin olun. 2. Kabloyu once takviye yapacak olan aracin akusunun pozitif terminaline daha sonra aracinizin akusunun pozitif terminaline takin. 3. Diger kabloyu takviye yapacak olan aracin akusunun negatif kismina baglayin ancak aracinizin akusunun negatifine direk baglamayin. Akuye mumkun oldugunca uzak saseye bagli bir civataya ya da kelepceye baglayin. 4. Once takviye yapacak olan araci calistirin daha sonra ise sizin aracinizi. Daha sonra araclar bosta calisirlarken kablolari yukarda yaptiginizin tersi seklinde cikarin. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
koliva sen ne iş yapıyorsun sorması ayıp :D
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yaptigim isin(Uye bilgilerimde yaziyor ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 17:10 |
||
![]() |
||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben kaç defa yaptım hiçbişe olmuyo
|
||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Phd yazıyor anlamadım (:
bu arada aküyü değiştirirken ayarların silinmemesi için ne yapmak gerekiyordu 15 dakkamı bekliyorduk bişeyler hatırlar gibiyim ama emin değilim.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Sanirim karistiriyorsun. Ya da en azindan ben bilmiyorum. Sanirim senin dusundugun sey 3 dakika kuraliydi. Aku degistirilirken kutup basi cikarilmadan once 3 dakika hicbirseye ellemeden beklenilir. Buna soft reboot da denilir. Bu sekilde BSI'in yazilimini cokertme riski en aza indirilir. Bu arada sanirim mesaj kutun dolmus ozel mesaj gonderemedim sana ![]() Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 17:30 |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
geçen yaz başıma geldi hatta vurduralım biz kaç kere yaptık diyen arkadaşlar oldu ama aklımı peynir ekmekle yemedim yani tabi akü takviye yaptık hiç bir problem olmadı |
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
Iyi yapmissiniz. Vurdurmak otomatik viteslerde hic akil kari degil. |
||
![]() |
||
|
yanlış anlamadıysam koliva olur demedi sanırım olabilir demek istedi.
|
||
||
![]() |
||
|
aküyü değiştirmeden önce önlemimi almak için sormuştum, ayarlar saat tarih sensörler vs sıfırlanmasın bida başdan uğraşmıyım diye (:
bu arada mesaj kutumu boşalttım. Düzenleyen metin - 29 Nisan 2011 Saat 22:09 |
||
||
![]() |
||
|
Boyle bisey normalde mumkun degil ama bu is icin soyle bir alet yapilmis. Aku kutup basini cikarmadan once bu aleti cakmak soketine takiyorsun. Gecici olarak aku bagli degilken sistemi besliyor. Bu aletin farkli versiyonlari da var. Fiyati 4.39 USD ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 22:15 |
||
![]() |
||
|
bunu bulmak çok zor buralarda (:
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |