![]() |
|
v desenli lastik yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 00:48 |
|||
bugun aracıma jantı taktım 195 50 15 siverstone v lastik var.yolda giderken bazen kendiliginden sag sol yapıyo arac saga yada sola gidiyor.
balansta bugun yatırdım. v desenli ya lastik belki yola görmi şekil alıyo :)
Düzenleyen facemelowe - 29 Nisan 2011 Saat 01:26 |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
keşke v desenli almasaydın, şekli güzel ama sadece yağmurda iyi diye biliyorum, oda nekadar iyi bilinmez. inşallah yanlış bilmiyorumdur.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
Metin sadece yagmurda değil kuru zemindede v tipi lastik geziyor engellemek mumkun değil. istedign kadar balans yaptır istedigin kadar en iyi ustaya götür stabil değil. oyuzden yapılcak bişey yok ya kullanacak yada satacak :((
Düzenleyen dinoco - 29 Nisan 2011 Saat 09:51 |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
bende görüntüsünden başka hiç bir işe yaramadığını ıduymuştum ama kimi performans lastiği desede kanalalrı yağmur suyunu atmak için olduğunu biliyordum. denemediğim için yorum yapamıyordum ama senin tecrübene dayanarak kafamda yer edinmiş oldu. Artık v lastik görüntüsünden başka hiç bir halta yaramaz diyebilirim (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
benim lastiklerde V tabanlı ama yolda gezme falan yok yoldan kaynaklanıyor bazen kotu yollara gırdıgımızde hafıf bı saga sola gıtme oluyor o kadar duzgun yola cıktıgımızda gram oynama olmuyor ama sanırım benm lastıkler bıraz degısık ne performans lastıgı nede normal :)
ıkısının arası bısey Gt Radial
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 29 Nisan 2011 Saat 11:05 |
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
bende araç çekme yapıyor diye duymuştum. balans ta yapılsa rot da yapılsa v desende bu tarz şeyler oluyormuş. |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|||
MADEM BOYLE SORUN YAPIYODA NEDEN SATISI ENGELLENMIYOR
|
||||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||||
![]() |
||||
|||
bizim yollarımız düzmü ki lastik düz gitsin.
|
||||
![]() |
||||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]()
![]() |
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
![]() |
||||
|||
bu v desenı ılk olarak good year eagle f1 de gormustum :)) hepsı onun sucumu acaba :))
|
||||
![]() |
||||
|||
adı gibi f1 için düz asfalat için yapmışlar o lastiği. :)))))) bizim aldıklarımızda onun kopyası zaten :))
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |