![]() |
|
Alt Takım yaptırdım ama aracım eskısınden daha ser |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 21:31 |
amortısorumun bırı patladıgı ıcın degıstırmeye tamırcıye gıttım. sunuda degıselım bunuda degıselım derken komple alt takım yaptırdım arabaya.amortısorler,salıncaklar,rotlar vs. hepsı degıst.
gel gelelım arabayla teste cıktım sonuc husran. patlak amortısorle bıle daha konforluydu arabam. Aldıgımız amortısorler fransız malı ama orjınal degılmıs. satıcının soyledıgı bu sekılde. arabada gram esneme yok. yuklenıyorum butun agırlıgımla araba yerınden oynamıyor. butun 206lar boyle mı :S satıcının dedıgıne gore tum araclara bu amortısorlerı verıyormus hıc sıkayet almamıs. aracımda 5 lık yay var ![]() |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni amörtisörler sert ise bu esneklik kaybına yol açabilir bunun dışında komple alt takım değişimi sonrası bir kaç günlük yani parçaların alışma süresi diyelim ona sertlik olabilir ama buda çok rahatsız edici bir şekilde olmaz.
5 lik yay varsa aracınız çok alçak duruyordur muhtemelen ve buda aracın konforunun düşmesine sebep olur.ama yol tutuşunu arttırır.aynı zamanda 5 lik yay kullanımım orjinal amörtisörlerin ömrünü uzun vadede etkilediği söylenir.
|
|
![]() |
|
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
5lik yay var ise konforsuz olmasi baya normal
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hep o 5 lik yaylar yüzünden oluyo bunlar :D tümsek, çukur, kasis vs. denk geldiğinde Allah sabır versin diyorum hocam
|
|
A
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu işlem ve parçalar için ne kadar harcadınız.
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
yayların etkısı muhakkak vardır ama patlak halınden cok daha kotu oldu. yanı elımle arabaya yuklenıyorum 1 cm bıle alcalmıyor araba. bana hıc normal gelmıyor bu. otoyolda gıdıyorum dumduz yolda ufak bır esnemede tavana vurduruyor kafayı :D:D alt takım 500 u gectı galıba.tam hesap cıkartmadım tamırcı arkadasım parcaparca oduyorum o yuzden sormadım.200 verdım cıktım |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süspansiyon ön-arka takım fren aksamında orjinal parçalar kullanırsanız daha güvenli bir sürüş sağlarsınız
|
|
![]() |
|
hak vermemek elde degıl. aldıgım amortısorler ınanılmaz serttı.cumartesı gunu gıttım ıade ettım onları 90 tl fark verdım orjınallerı aldım. araba ınanılmaz degıstı. onceden agır agır gıderdım mıcık cukurlar bıle asırı hıssettırdı. sımdı cok ıyı masallah basıyom gecıyom.esnıyor artık araba. lastıklerıde lassa ımpetus revo olarak degıstım mukemmel oldu yol tutusu.eskıden vıraja gırmeye korkardım sımdı asırı derecede fark var cok memnunum bu durumdan. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |