![]() |
|
Şu Arıza Kodu Ne Diyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 19:42 |
Arkadaşlar merhaba. Bir süre önce aracıma arıza tespit cihazı bağlayıp sistemi şöyle bir kontrol ettim. ABS/fren bölümünde 2 adet hata verdi. Biri deadlocking ile ilgiliydi, şimdi tam aklıma gelmiyor, sonra yazarım. Diğeri ise 'Permanent Fault. Brake fluid level low' diyordu.Ama bugün baktım fren hidroliğine ağzına kadar dolu. Sizce neden olabilir bu hata?
|
|
307 1.6 Envy
|
|
![]() |
|
erdal_comak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2012 Konum: KAHRAMANMARAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdal_comak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cozum bulabildinmi arkadasim ayni dert bendede var
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çözümü şu dediğimmidir bilmiyorum ama bu sıkıntı gibi bir durumda yapılan şey şuydu ;
disklerin orada hidrolik havasını almak için bir tapa var onu açıyorsun sonra frene basıyorsun bırkaç basmadan sonra hidrolik havasını alıyorsun sorun düzeliyor. Ancak sisizn sorununuz bunlamı düzelir bilmiyorum. |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |