![]() |
|
et 20 deger 206 için uygunmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 12:39 |
yorumlarınızı bekliyorum saygı deger uyelerimiz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jant genıslıgıde onemlı. jant genıslıgıne gore ofsette degısebılır. takacagın jantın genıslıgı nedır??
206 larda kullanılan orjınal jantlara bakacak olursan genelde 25-30 cıvarında ofsetlıler. yanı 20 olursa hafıften dısarıda duracak on taraf...
|
|
![]() |
|
195 50 15 ustam
|
|
![]() |
|
guzel kardesım ben sana lastık olcunu sormadım :)))
jantın genıslıgı nedır dedım :))
veya almayı dusundugun jantı soylersen genıslıgını anlamaya calısırız ama genel olarak 6 veya 6.5" olacaktır muhtemelen Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:03 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
16-25 arası 206 araca uyan et değeridir birde jant 7 den fazla ofset olmamalı sürtmemesi için
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
hayır abıcım 16 vs olmazzzzzzzzzzzzz cunku jant cok dısarı cıkar... abı sen ısı corba ettın yaa :))
bır dakka lıste vardı onu bulayımda ekleyeyım Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:08 |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14125&title=a-dan-z-ye-peugeot-jantlar
lınkte vermıs oldugum lıstede 206, 207, 307, 308 jantlarını ınceleyın. hepsı bırbırıne uygun. ofsetler 25-35 cıvarında. 25 ten asagısı 206 ıcın pek uygun degıl. cunku ıyıce camurlugun dısına cıkıyor jant...
fakat ortalama olarak 6", 6,5" genıslıkte 15" jantlar ıcın 25-30 arası ofset 206 ıcın ıdealdır Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
tmm ben jant ölçüsüne bakmadan yazdım ve ordada 6.5 dan fazla jant kalınlığı vermemiş sadece şahinciler gibi yapmasın diye yazmıştım :))
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bu arada bende jant alacaktım telefonu düşürdüm alacağım zaman gittim telefon aldım :D
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ben anladım senın dedıgınıde baskaları anlamayabılır :))
senın orada "7 ofset" dedıgın jant genıslıgıdır esasında :)
ofset de ET dıye gecer...
pıyasada cok buyuk bır yanlıs var... ofsetlı jant tabırı
![]() egerkı dısa cıkık jant demek ıstenılıyorsa dusuk ofsetlı denmelıdır veya genıs jant denmelıdır. durumuna gore jantta cukur tıp secılmelıdır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
evet bende bunu anlatmak için öyle yazmıştım yoksa et = ofset bunu bu siteden öğrendim zaten :)
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14388&PN=2&title=206-jant-alacam-yardm
tam acıklamasını lınkte yaptık bakarsanız sızı aydınlatacaktır
|
|
![]() |
|
bugun jantı taktrdım abilerim ön taraf biraz dışa cıktı.ama süer oldu 10 kişidn 10u begeni :)
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun. jantı kaca almıstın?
15" oz du degıl mı?
|
|
![]() |
|
abi jant+lastik bana 400 liraya maal oldu.balans ve taktrma 20 lira..
istanbul sarıyerden bi arkadastan aldım
Düzenleyen facemelowe - 29 Nisan 2011 Saat 00:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |