![]() |
|
yagmur kaydırıcı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 11:10 |
valla ben silecek su deposuna sıvı bulaşık detarjanı koymak istiyorum, yağ kir ne varsa sökeceği için camıda rahat siler düşüncesindeyim. bu aralar sileceklerde yağ var sanırım iz bırakıyor en mantıklısı bu olduğunu düşünüyorum.
yanlız sıvı bulaşık deterjanının kıvamı biraz koyu olduğu için silecek suyunun tıkanmasından çekiniyorum, yapan varmı acaba?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camsil neden koymuyorsunuz?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
koliva camsilde var, hatta araç için özel olan silecek cam sularından kullanıyorum ama yağlıymış gibi iz kalıyor, 2 kere silecek değiştirdim yinede düzelmedi. Bulaşık sabunları yağlı bulaşıkları kolay çıkardığı için hem kayganlık hemde yağı çıkartması açısından bu yolu tercih etmeyi düşünüyorum. |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben hazir satilan silecek sularindan kullaniyorum. Benimde sikintim, silecek ortada bi yeri atliyor tam silmiyor. Geri kalan butun yerlerin suyunu tam aliyor ama tam guzumun onunde bir kismi azcik atliyor ve hos olmuyor. Sileceklerimi degistirmistim ama yine ayni. Demirini kontrol ettim egrilik yok nedir anlamadim.
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Kesinlikle sizin göremeyeceğiniz mikro parçacıklar vardır camın üstünde. camı sildikten sonra parmağınızı camda gezdirin bi pütürlük hissediyorsanız kil ile temizlenme vakti gelmiştir aracın.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
bizimde broadway varken cama taş gelmişti camı değiştirdik yanlız yeni camda karpuzlama denilen eğim tamda yola baktığım açıda hatalı yapılmış silecek atlıyordu doğal olarak o kısım silinmiyor kalıyordu. sizdede böyle bir sorun olabilrmi acaba camı hiç değiştirdiniz mi.
|
|
|
![]() |
|
aynen bende onu kullanıyorum. yaklaşık iki saniye sonra buharlaşıyor ama seyir halinde olan bir insan için sıkıntı çıkartıyor. kireçlenmeden dolayı suda kullanmıyorum. en iyisi biraz bulaşık sabunu ile denemek.
|
|
|
![]() |
|
Metin, yok benim cam hic degismedi. Silecek kollarinin yerlerini degistirmeyi deneyecegim ama kollar birbirinin aynisi mi bilmiyorum, arastiracagim.
Bu arada hazir satilan cam sularinda %30 civarinda ethanol var. Yani bir cesit alkol. O yuzden kolay buharlasiyor. Cam icin iyide kaportaya gelirse pek iyi olmayacagini dusunuyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sileceklerde ya da camınızda yağ varsa bulaşık deterjanı ile oluşturduğunuz köpük ile temizleyin. Bakın faydası olacak mı? Direkt su deposuna koyduğunuzda memnun olmadım, vaqzgeçtm demeniz sıkıntı olacak. O yüzden ilk uygulamayı elle yapın belki diğerine gerek kalmayacak???
|
|
![]() |
|
abi 3 oldu yazıyorum artık gına geldi. ilkinde sayfa hata verdi, ikincide de forum hata verdi.
kolların uzunluğunu bilmem ama silecek lastiğinin (süpürgesinin) uzunluğu 70 cm + 66 cm dir. senin serviceboxdan bakmıştım. arka silecek de 35 cm
sileceğini değiştireceksen banana silecek hiç tavsiye etmiyorum. silecekler uzun olduğu için uç kısımlar özellikle 80-90 km/h den sonra silerken uç kısımlar silmiyor, rüzgaradan kalkıyor. Sileceği kısa olan araçlarda tavsiye ederim.
|
|
|
![]() |
|
ben camdan değilde depodaki sudan şüpeleniyorum çünki arka silecekde de aynı sorun olmaya başladı.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hortum vasıtası ile suyu dışarı boşaltın. Suyu kontrol et yağlı mı diye. Yağlı ise kabı nasıl temizlersin bilmiyorum. Bilen üstadımız vardır. Muhtemelen o kap yerinden çıkar ve yıkanır. Temizledikten sonra araç cam suyu ile yeniden doldurursun. Bir de kalorifer isi gibi kirler yağlıdır. Arabanın üzerinde bunlar oluşmuşsa bunlardan olabilir.
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ben antifirizli su kullanıyorum.birde arkadaslar gecende arabayı yıkamacıya götürdüm.yıkamacı çocuk bizim okulun eski öğrencisi idi.hocam arabaya petrolde su tutturuyormusun diye sordu.evet dedim.camında kireçlenme olusmus dedi.sileceklerin atlama olayıda bundan oluyormus.
|
|
![]() |
|
dediğiniz çok iyi güzel olur ama hala kafamda yeşil bulaşık deterjanlarından var. biraz koyup deniyeceğim, olmazsa senin dediğin gibi yapıcam ama eminim önceden yokdu yani koyduğum su ile alakalı. deterjan dem depoyu hemde hortumları temizleyecek inşallah.
|
|
|
![]() |
|
Bu sekilde yani kirecten dolayi sileceklerin atlamasi kesik kesik oluyor. Hatta silerken ses bile cikariyor tik tik tik diye. Benim bahsettigim sanki silecegin altinda bosluk oluyormuscasina atliyor. Yani silecegin belirli bir kismi sanki hic islev gormuyor gibi. Hafta sonu gunesli olacak. Bir dalacagim sileceklere ![]() |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
sulardaki kirecten olabilir
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |