![]() |
|
308 ile ilgili sorular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MRT CBK ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 23:57 |
|
forum dostları; illallah ettiğim 307 aracımı takasa verip sıfır 308 hdi auto6r comfortpack aldım, umarım beni mutlu eder. size 308 ile ilgili ilk sorum şu : ön far grubunda 4 adet lamba görülüyor, bunlar dışarıdan içeriye 1- sinyal 2- kısa farlar 3- uzun farlar ve park lambası(aynı zamanda gündüz sürüş farı olarak kullanılıyor) 4- ??? işte ben bu dördüncü yani en içteki lambanın (aslında içinde ampul var gibi de durmuyor) ne işe yaradığını sormak istiyorum. teşekkürler... |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
logoya yakın en dipteki küçük yuvarlak kısımdan bahsediyorsanız orası boş görüntüyü tamamlamak için o şekilde tasarlanmış,bunun dışında zaten 4 ampulden de bahsetmişsiniz ve yazmışsınız
1 kısa farlar 2 uzun farlar 3 sinyal ampulü 4 çift devreli ampül ile hem park ampülü hemde gündüz farı.
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kendınızı tanıtsanız bızlerde sızı tanımıs olsak fena olmaz kardesım :) aracın hayırlı olsun
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ayrıca 307'den neden illallah ettiniz belki sorunun çözüm yolu vardı.
Düzenleyen metin - 28 Nisan 2011 Saat 10:24 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
MRT CBK ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
üye ismi yanındaki ok işaretine basıp üye bilgilerini tıklarsan eğer orada kendimi tanıttığımı görebilirdin, kardeşim
neyse şimdi basar bakarsın :)
hayırlı olsun temennilerin için ayrıca teşekkür ediyorum
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
mus.sa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar 308 de geri vites lambası 1 tane mi yanıyor? aracı aldım bayiden yeni farkettim geri vites lambası sadece sağ tarafta yanıyor. aynı şekilde arka sis lambası da sadece sol tarafta yanıyor? sanki diğer tarafın ampulleri patlak gibi tek taraflı yanıyor. bayi bu hacbacklerde tek yanar dedi sizce nedir ?
|
||
Peugeot 308 1,6 VTI Comfort Packt
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
öncelikle kendini tanıtırsan sana cevap verecek birilerini mutlaka bulursun. Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
forum kuralları gereği kendini şu şekilde tanıtmalısın, kimse senin nickinin yanındaki tuşa basıp da senin kim olduğunu kurcalayarak öğrenmek zorunda değil, kardeşim neyse şimdi gereğini yapar cevabını beklersin :) Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen d3n1s - 22 Haziran 2011 Saat 14:29 |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
mus.sa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
profilimde adım yaşım mesleğim mail adresim aracım marka modeli yazıyor. daha ne kadar tanıtmam gerekiyor kendimi. vukuatlı nüfus kayıt örneğimi yollayim !!!
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sayin mus.sa,
Kendinizi ayri bir baslik altinda tanitmaniz su ana kadar bu foruma uye olan herkesin yaptigi genel bir prosedurdur. Bunda kizacak alinacak bir durum yok. Bu forumda herkes birbirini yakindan tanimak ister, aile olmak ister. O yuzden buyrun siz de kendinizi tanitan bir baslik aciniz ve size hosgeldiniz diyelim. |
||
![]() |
||
|
sayın koliva, ben bir çok forumda üyeyim, profil bilgilerinin doldurulması gereklidir ama burada böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştım ( başlık açıp kendimizi tanıtmak) forum prosedürü gereği kendimi tanıtıcı bilgileri başlık altında yazacağım birazdan. kızmadım ama esas amacın sorun ve çözüm paylaşımı olan forumda benim sorularımdan ziyade tanıtım üzerine bu kadar durulması garibime geldi. Saygılar
|
||
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Iste forumun farkini ortaya cikaran noktalari cok guzel saymissiniz. 1. Diger pek cok forumda oldugu gibi soruyu soranin cevabini verip gondermektense, onu taniyip arkadas olmak ve o kisinin bilgilerinden de yararlanabilmeyi hedefimizdir. 2. Esas amacimiz sorun ve cozum paylasiminin yaninda bir arkadas ortamini saglayabilmek. Simdiden aramiza hosgeldiniz ve ilginize tesekkurler. |
||
![]() |
||
|
Sadece 308'de degil benim 307 SW aracimda da dediginiz sekilde tek geri vites lambasi, tek sis lambasi vardir. Sorun yok, orjinali oyle. |
||
![]() |
||
|
sorununa gelince, sağ tarafta geri vites lambası var, tam simetriğinde de sis farı var, bu sadece senin aracına özgü bir durum değil, genel olarak araçların arka farlarına dikkat edersen bir tarafta sis farı vardır, tam simetriğindeki yerde de geri vites lambası vardır. Daha değişik bir örnek vermek gerekirse Corsa C'lerde geri vites ayrı sis farı ayrıdır, birbirlerinin simetriği değillerdir, geri vites çift yanar, sis farı tek tarafta yanar, Ek kasa Honda Civic sedanlarda da böyledir, eminim örnekler çoğaltılabilir. |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Bunu öğrendiğim iyi oldu az kalsın servise gidip patlamış lambayı taktırayım diyordum. |
||
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |