|
607 HDI RT3 Navigation |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ihsan1000
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 06:01 |
Slm arkadaslar,
607 Hdi 2006 model, rt3 navigation( RT3 Navteq) bulunan,türkiye icin
rt3 vaigation kartini ariyorum özellikle Istanbul icin.
Bu konuda yardiminiz icin tessekür ederim
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Oncelikle "Uyelerimizi Taniyalim"kisminda kendinizi tanitmaniz gerekiyor. |
|
ihsan1000
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
|
slm koliva |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba. Hala ariyorsunuz sanirim. |
|
ihsan1000
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
|
DVD türkiye ? evet
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PM attim.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak şimdi siz özelden görüşünce bizde merak ettik şimdi farnsız kaldık :D neyi nerde nasıl hallettiniz, çünki başka rt3 ü olan arkadaşlar vardı türkiye haritası olmayan. onlarda faydalansın dicem ama aynı cihazmı bilmiyorum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Baska bir kaynaga yonlendirdim kendisini. Sonuc ne oldu/olacak bilmiyorum. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim merak ettiğim ihsan1000' de rt3 var türkiye haritasını ayarlayabilecek mi. Eğer öyle ise erginn abi ve bir kaç arkadaşda rt3 var, böylece sorunları halledebilir, mesela türkiye haritası çalışmadığı için rt3'e okadar para vermek istemiyorum ama eğer kesin çözümse herkez sevinir (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Navteq'in resmi sitesinde Turkiye yok. Daha dogrusu sinirli sayida avrupa ulkesi haricinde yok. Benim kendisine onerdigim bu konularin daha derinlemesine konusuldugu ve ekspertlerin oldugu yabanci bir siteydi. Olur mu olmaz mi, bulur mu bulamaz mi bilemiyorum ama surasi bir gercek, urunu satan kisiler bile bu haritayi satmiyorsa sizin illegal yollar haricinde bulup(varsa) yuklemeniz imkansiz gibime geliyor. |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet imkansız olduğu için getiren getirtenlerde sadece pusulasını kullanıyor.
|
|
|
ihsan1000
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
|
merhaba metin kardesim,koliva kardesim tekrar cok tessekür.Maselef "negativ". arkadaslar benim 607 HDI / 2006 olan rt3 naviagtion,407 de gördüm( > modell 2006)
Merak ettigim, ankarali bir söför,istanbul`daki gitmek istedigi caddeyi yasil buluyor ?
Sizler,yeni bir sehire giderseniz, adressi bulmak icin hagi tecrübeyi yapitiniz ?
Yol kenarinda sormak veya haritayi okumak, araba kullanma keyfini bozar diye düsünüyorum !!
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Burada, yani Belcika'da surekli ama surekli navigasyon. Ama is Turkiye'ye gelince, su caminin ordan sola don orda zaten kime sorarsan soylerler gibisinden. |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burada da navigasyon fiyatları düşüyor ve çeşit çoğaldığı için 10 araçtan 6 sınd navigasyon görüyorum artık kime sorarsan söyler kalkıyor yani (: |
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bende bir yere gidersem önce taksici lere sorarım sağolsunlar canlı navigasyonlar mübarek hemen tarif ediyorlar
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
ihsan1000
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ihsan1000
|
evet arkadaslar tek care, internet baglantili büyük ekran Handy.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |