![]() |
|
gööz bebeğim satılıktır 307 xt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 01:11 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-parmakla-sayilacak-nadir-307-lerden-full-body-kit-eglence-paketi-37262241/detay/
umarım deger verecek bırıne gıder paarlık sunnettır abartılmadıkca sevgılerımle |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardesım aracın cok guzel :) satarsan aldıgın aracı gozun gormeyebılır :)) inş degerini bilen biri alr
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
sagol kardesım allah razı olsun yakında evlılık planları var ve kalabalık bır aıle toplulugu olacagız nu yuzden 3008 almak ıstıyorum tabı aracımı seven ve bu ısten anlayan aracı sevgıyle surecek bırıne vermek ıstıyorum hayırlısıyla bakalım buradan bır arkadasımız cıkacaktır sanırım |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlısı olsun kardeşim , 3008 benimde favori araçlarımdan , mükemmel bir seçim olacağını düşünüyorum. Tabiki bizim için henüz erken.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satıslar olsun. aracında cıddı emegın var yanı :)) satarken uzulursun kesın. rengıde cok guzel masallah :)) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı uğurlu olsun, inşallah yaptığın emeklere sahip çıkacak birisine nasip olur.
bu arada bsi halledebildin mi kendi aracımmış gibi üzülmüştüm, umarım problem ortadan kalkmıştır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
arkadaslarım ıyı dıleklerınız ıcın sagolun gercekten varolun evet aracımı aslında vermek dahı ıstemıyorum kıyamıyorum ona emegım cok onda maddı boyutu da bır yana tabıkı bsı problemını halledemedım ve sonra yetkılı servısınden sıfırı ıle degıstırdım yaklasık 900 tl ye mal oldu faturalarıda mevcut duruyor dedıgım gıbı umarım aracımı bu aracın kıymetını bılecek bırılerıne verırım mutlu olurum hayırlısı kımeyse artık arkadaslarım sagolun ıyı dıleklerınız ıcın |
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
bu arabayı alan yaşadı :) hayırlı satışlar
|
|
A
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
allah kalbine gore musteri ile tanistirsin
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
evet bencede yasadı alan bu arabayı hıc bır sey ellemeden bınecek gıdecek guncell |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
guncell oglu guncell
|
|
![]() |
|
aley nalet umarım hayırlısı olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
nedemek ıstedıgıne anlam veremedım arkadasım |
|
![]() |
|
guncell :)
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
hayırlı satışlar olsun satışda ne yazıkki yaptıklarınız göze gelmiyor geçen hafta da ben sattım aracımı bizzat yaşadım bu olayı benim araçda da 2binlik prins tüp vardı acele satmam gerektiği için 17.250ye verdim ne kadar zamanda sattım diye sorarsanızda ilan güncel dopingi ile yayınlandıktan sonra 4 saat içinde satıldı :)) fiyatta ufak bi indirim ve güncel dopingi yaparsanız(telden kesiyorlar 8 tl) daha hızlı satılır tekrardan hayırlı satışlar....
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar kardeşim ama çok güzel aracın vardı nasıl vazgeçiyorsun ondan
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Hayırlı satışlar kardeş
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
hayırlı satıslar
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |