![]() |
|
Çekiş gücü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 19:15 |
Farketilecek derecede arttı. Azcık dokunuyorum gaza hızlanması çok iyileşti şimdi. Kısa mesafede denedim 150 rahat gördüm. |
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hızın arttı mı?
|
|
![]() |
|
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Aracım 1.6 benzinli. Aracın şimdiki çekiş gücü gayet iyi bu işlemlerden sonra düzeldi yani. Dediğiniz gibi çıkan boru bir yerlere denk gelip tıkanmış ta olabilir. Bir arkadaşa sordum bu gün, borunun çıkması çekişi etkilemez ama yakıt tüketimini arttırır dedi. Teşekkürler..
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracın 307 nin hangı serisi benzınlımı
115 falan zaten arac 3. viteste yapar sıkıştırırsan
ayrıca fıltre borusunun cıkması cekişi etkılemez usta dogru demıs tabi boru cıkıpta baska bıyere denk gelıp tıkanmadıysa zira tıkandysa araba havayı cekemez bu yuzden cekıs düşer
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
1.6 motor aracın 115 i geçmemesi sadece o sebepten olamaz. turbo varsa turbodadır sorun bana göre
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Selam arkadaşlar. 307 aracım var. 7-8 aydır bende araç. Aracım 3. vitese kadar çekişi iyiydi. 4. ve de hele 5 viseste gaza kökleniyorum, 110 dan 115 e zor çıkıyor, nazlana nazlana. Bir de 4000 devirden sonra acayip bi uğultu, yani o gürültüye 200 le gitmem gerek sanki :) geçen yıl sonu götürdüm usta uğultunun egzostan geldiğini ve yaza doğru değiştir dedi kışı atlat. Onu da 3 hafta önce değiştirdim, uğultu aynen devam abicim :) Çekiş gücü biraz arttı. Velhasılkelam 2 gün önce ustama götürdüm denedi. Sonra hava filtresinin altında susturucu borusu yerinden çıkmış, tırnak kırık, tamir etti tekrar denedi gürültü mürültü kalmadı. Benim merak ettiğim o borunun çıkık olması çekişi etkiliyormuydu? Zira ustam çekişi etkilemez sadece gürültü yapar o kadar demesine rağmen sanki çekiş arttı gibi, basınca yerinde durmuyor. Pisikolojik olabilir belki.. Yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |