![]() |
|
100 km = 14,6 LT |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 16:16 |
||
arkadaşlar merhaba. 3007 XR BVA 16.6 16V sahibiyim. aracı geçen hafta aldım. aldığımda 97 oktan opet ten fulledim. 100 Km şehir içi çok fazla dur kalklarla 100 km de 14,6 Lt yakmış.
![]() bu değer normal mi? sanırım 1,5 -2 km gidip aracı stop etmem den kaynaklanıyor olabileceğini düşündüm. bu konuda fikri olan var mı? soru 2 : opetten 97 oktan almıştım. petrol ofisinden üstüne 95 kurşunsuz eklettirdim. sorun olur mu? Saygılarımla
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
otomatik olması ve dur kalk yakıtı artırır
|
|||
2004 307XR 1.6 atiker
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
şehir içi dur kalk ve 1-2 kilometre gdp stop edıp calıstrdysanız süreklı yakar bide arac otomatık
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
bence herşeye rağmen fazla ayrıca yakıtlarda karışımdan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bence normal...
|
|||
![]() |
|||
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
||
bende 1.4 206 otomatik var 100 km 12 lt gibi yakıyor istanbul trafiği ve fazla yol yapmamak nedeni ama aracına bujiler dahil komple bir bakım yaptırmanda fayda var benim su anada 10 lt gibi oldu bakımdan sonra ama bunlar böyle yakıyor yakıt gerçekten külfet artık
|
|||
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|||
![]() |
|||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
maddi imkanım olduğunda direk LPG taktırıcam ![]() yoksa arabaya binemem
![]() |
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
evet smdı hesapladım arac yakmamıs içmiş resmen 62 kuruş yakmş kılometrede :S:S:S
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
arabayı alalı 1 hafta oldu. sanayide motor yağı hava filtresi vs. değiştirdim. ustayla 10 km gezdik. aşırı yüklendi. bide ben çok dur kalk yaptım. ayağımda gaza tam alışmadı. ondan diye düşünüyorum. ama şoktayım
![]() ![]() |
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
1-2 KM Gidip stop ediyorsan normal. benimde 13,5 den aşağı inmiyordu. araç hararetine baktın mı hiç 90 a çıktıkadn sonra 90 ın altına iniyormu? yada 90 a kadar hiç çıkıyormu? çünkü soğuk motorda çok yakar.
ayrıca 97 oktan bidaha alma 307 de sorun çıkartıyormuş kullananlardan duydum benim başıma gelmedi. 95 oktan kullan devamlı.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
harareti 90'ın üstünde hiç görmedim. bu depodan sonra artık petrol ofisinden 95 oktan kurşunsuz alıcam. depo içinde 97 oktan kurşunsuz yazıyor da.
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
||
bende sehir içi ve şehir dışı karma (9 lt) sizce nasıl bir değer.
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
çok yakıyomuş walla ben 2.0 la bu benzini yakıyorum :)
|
|||
![]() |
|||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() dızel ıle benzınlı aracların yakıt konusu bence ayrı konularda konusulmalı
![]() |
|||
![]() |
|||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
fena değer valla allah yardımcın olsun kardesım, bu yakma ile araba kullanılmaz berbat adamı batırır ocagına ıncır agacı dıker 60 kurus ne demek yaw
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
![]() |
|||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
deger cok fazla dur kalklar ve yuksek devır bıle kullansan buna yaklasırmı bılmıyorum. Keseye zarar allh yardımcın olsun.. Vtec olsa bassan bu kadar yakmaz . Fenaa
![]() |
|||
206 X-Design 2006 1.4
|
|||
![]() |
|||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
||
Eğer normalse benzinli arabaya binmek artık GÜNAh diyecek başka söz yok
![]() |
|||
![]() |
|||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
||
ne olursa olsun bence çok...
|
|||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |