![]() |
|
206 orjinal teyp sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 16:09 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba aracımın orjinal teybini geçende cd çaları söküp yerine taktım 1 hafta kullandım aracı ve sonra teyp açık çekiyor fakat hoparlörlerden ses bazen geliyor bazen gelmiyor ustaya acele işim olması sebebiyle bi gösterdim sigortası çatlamış olabilir bu sigorta hangisi oluyor bide teybin içinde sigorta falan var mı yoksa bildiğimiz sigortalıktaki sigortalardan birimi öyleyse hangisi bana bu konuda bilgisi olan yardım ederse sevineceğim hayırlı forumlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teybn ıcınde sıgorta yok dıreksıyonun altnda sıgorta panelı var orayı dıyor olabılır ama sorununun ordan oldugumu zannetmıyorm ben kablolarda temassızlık yapms olabılırsn
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
kablolarda falan sorun yok onlara baktık yerine dalan baktı dedi ki sigorta çatlak olabilir hani bir ses geliyor bir gelmiyor ama genelde ses yok bide sigortası hangisi oluyor acaba onu biliyorsanız söyler misiniz?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigorta hangısi hiç bilemıcem ama sigortada sorun olsa hiç çalışmaz kanımca:S
teybin kendısınde sorun vardr belki
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
teyp kapanıyorsa sıgortada catlaklık olabılır bı ıhtımal ama teyp kapanmıyorsa sorun kablolardadır hoparlorlere gıden artı (+) kutup şaseye değerse koruma amaçlı sesi keser geri gelir bir muddet sonra teybin ses cıkışları yanar tamamen br daha cıkmaz sesi falan :) eger teyp kapanmıyorsa kabloların şase yapıp yapmadıgını kontrol edın kopukluk olmaz kopukluk olsa bır hoparlorden ses kesılır dıgerlerı normal calar kardesım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |