![]() |
|
beyaz duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
archozdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı archozdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 14:30 |
arkadaş merhaba. geçen ay arabama tüp taktırdım. ve bugun daha çok farkettin araba beyaz duman atıyor. arabanın dikiz aynasından görülecek kadar hemde. özelliklede arabayı biraz zorlayınca devir olarak yani. sizce bu normalmidir arkadaşlar. arabanın geçen ay daha bakımını yaptırdım. bujiler iyiydi.
|
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı durum bendede var. conta yakmasından şüphelendim bakıma gittiğimde ustaya sordum bişey yok dedi. yagmurlu ve soguk havalarda normal oldugunu soyledi ama yinede içim rahat etmedi.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet benzinli ve lpg li arabalar soğuk havalarda falan beyaz duman atıyor yani motor soğukken
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
conta yakmasına dıkkat et yeter bır ustaya gostermekte fayda var
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Su seviyesinden azalma, ilk marşda zor çalışma, sıcak havalarda da beyaz duman, su ilave kabının içinde hava dolması ve kabarcıkların oluşması conta yakma belirtileri, bunlar yokse dert edilecek birşey yok iyi sürüşler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |