![]() |
|
Amortisörde boşluk var |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:15 |
|
Mrb arkadaşlar 2004 model 307 1.6 benzinli aracımı hafta sonu yetkili servise götürdüm balatalar değişti. Balatalar değişirken amortisörlerin üzerinde yağı gördük(yani patlamış), eleman hemen değiştirelim filan demedi, ben yinede fiyatını soracaktım ama unuttum.
Benim sorum bu halde aracı kullanırsam ne olur? Birde yetkili servisteki amortisör mü? yoksa başka bir amortisör mü? almalıyım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinal kesinlikle alma yolda tozluklar yerinden çıkıyor küt küt vuruyor hazır patlamışken blistein bul. gazlı olanlardan al. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
evet bencede orjınal her zaman en ıyısı olmayabılıyor...
|
||
![]() |
||
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
|
Ben aydın'da yaşıyorum burada bulabilirmiyim bilmiyorum ama bosh servisleri var bunların amortisörleri ne kadardır ve yaklaşık fiyatı nedir acaba?
|
||
![]() |
||
|
Birde bu şekilde kullanmaya devam etsem en azından yaza kadar bir şey olur mu?
|
||
![]() |
||
|
aracı boyle kullanırsan yol tutus emnıyetın azalır, belkı lakur lukur ses yapar vs
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bilstein bulamazsan monreo bulursun hiç değilse orjinalden daha iyidir. çünkü bu vurma sesi orjinalde var, değiştirip yine orjinal alırsan bu sorunu düzeltmedikleri için yeni orjinalde de aynı sıkıntıyı yaşayacaksın.
benim ustam 308'in amortisörlerini kullandık sorun kalktı diyor ama 308 kullanan arkadaşlardan duyruğum kadarı ile sorun devam ediyor. orjinal amortisörden özellikle arkadakiler için uzak dur.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
aynı sorun ben de cikti..206+ aracımı 30000km bakima götürdüm.sol ön amortisör yağ kaçırıyor dediler ama aciliyeti olan bişey degil dediler,bir daha ki bakima kadar idare eder dediler..parça + işçilik 220TL dediler..ben de kalsin şimdilik dedim..heralde disardan alip,ustama taktiricam.
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
mrb kardesım yenı kasa 307 lerın amortısorlerının daha ıyı oldugunu duymustum ama genede emın degılım degıstırısen baska marka alabılırsın arada fazla fıyat farkı yok bıldıgım orjınalı tane 65 olması lazım monroede o cıvarda degıstırdıkten sonra yorumlarını beklıyoruz
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
|
Yaza kadar dursun diyorum bu ara biraz sıkıştım. Değiştirdikten sonra muhakkak yazarım.
|
||
![]() |
||
|
orjınalı 65 lıramı
![]() ben daha pahalı olmasını beklerdım ama ıddıa da etmıyorum.. sana soylenen o fıyat orjınal dıye satılan yan sanayı bır markanın fıyatı olmasın?
|
||
![]() |
||
|
monreo 80-120 arası olması lazım. okadar ucuz değil. o fiyata yok değil var ama monreo değil.
|
||
||
![]() |
||
|
Şimdi baktım otostart.com 'dan.
Alltaki Yatak Gözü-Gaz Basınçlı-Çift Boru-Monroe Original (Gas Technology)==>94TL Alltaki Yatak Gözü-Gaz Basınçlı-Çift Boru-Monroe Reflex==>101TL |
||
![]() |
||
|
refleksi tavsiye ederim.
|
||
||
![]() |
||
|
reflex ın orıgınalden farkı nedır
|
||
![]() |
||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yag olması illa patlak olması anlamına gelirmi.bence önce iyi bi ustaya gidin |
||
![]() |
||
|
adından da anlaşıldığı gibi ani dönüşlerde çukur vs kaçarken ani direksiyon dönüşlerinde yol tutuşu açısından daha güvenli, bi nevi reflexleri kuvvetli (:
|
||
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinalinin liste fiyatı 115 tl
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
orjınal olmayabılır ama bu sıteden baktım orjınalınınde ben bu marka oldugunu duydum
http://www.***.com/307-AMORTISOR-ARKA-GAZLI-pid-1316.html |
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |