![]() |
|
yardım lütfen (206 gti) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 22:09 |
ben bizim sitenin sponsoru olan şahin pejodan selenoidleri almayı düşünüyorum.gear fault uyarıısı veriyor çünkü.serviste makineye bağlattım .yağ basınç ayar arızası gibi bişy dedi usta..2 tanesi 240 tl.yine bu formda basınç düzenleyici sensör diye bişey yazılmıştı.yine bu selenoidleri değştiren bi arkadaş valflerle birlikte bu parçada değişecek demişti öle yazmış....bunu da almak gerekiyormu..yoksa sadece bu 2 valfle işimiz bitermi.bir de bu değişimi yaptırmak için antepte olan arkadaşlardan yardım bekliyorum .bildiğim hiçbir otomatikçi usta yok.koca sanayide 1 tane var gördüğüm onada güvenmedim..dışardan otomatikçi olmayan birine yaptiriyimmi ne dersiniz ..teşekkrler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |