![]() |
|
Plakadan Araç Sahibini Bulmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 19:42 |
||||||||||||
Plakasi bilinen bir aracın sahibini bulmak mümkünmüdür ? Telefon adres vb şeyler bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi ?
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Gökaycım bir ara plakadan hasar sorgulama vardı ama pek sağlıklı olmadığı için kaldırıldı diye biliyorum çünkü bir plaka bir çok araçta kullanıldığı için yanlış bilgilendiriyordu insanları. Senin istediğin gibi bilgilere ancak şu şekilde ulaşabilirsin. Bir aracın vergi borcunu öğreniyormuş gibi giriş yapıcaksın ama o aracın tescil tarihini sahibinin TC veya Vergi numarasını ve plakasını bilmen gerekiyor. Böylelikle motorlu taşıt vergi borcunu sorguluyormuş gibi kişisel bilgilerinide görebilirsin.Başka bir yolu yok biz siviller için ;)
|
|||||||||||||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||||||||||||
arabanın sadece plakası var bende :(
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||||||||||||
sadce plakayla ancak polise ihbarda bulunursun :)
|
|||||||||||||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||||||||||
Üyelerimizden Tigerland Yardımcı Olabilir Kendisine Bir Sor İstersen..
Hayırdır Sıkıntı Nedir Neden Soruyorsun Plakayı Gökay |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
ya babam şehir dışına gitmişti volvonun teki babamı sıkıştırmış babamda az daha kaza yapıyormuş sonra basmış gitmiş babamda plakayı almış
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Anlıyorum Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun...
Sen Bana Plakayı Özelden Bir At Bende Yarın Araştırayım Benimde Elim Biraz Uzun... ![]() |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||||||||||||
Siyah s40 mı yoksa? |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
||||||||||||
Polise bildirmek bence yeterli olabilir. hatta burdan bir kaç üye birden bildirse üstüne daha çok düşerler ?
|
|||||||||||||
2003 model 206
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||||||||||||
Gokay plakayı bana mesaj olarak atsana bi sana zahmet?
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Gereken Neyse Yapılır Sen Merak Etme...
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
||||||||||||
155 e ihbar et hatta 1 güün ara ile birkaç kişi ihbarda bulunsun ceza keserler
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
aracin ne renk olduğunu ben bilmiyorum babam plakayi yazip verdi bana akşam geldiğinde sorarim 09 plaka zaten
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
cezası buymuş :) yada rehberden bi inceleyin ama sadece plaka vererek ispatlyamzsınız http://www.trafikpolisi.net/k_ders/2011_Trafik_Para_Ceza.xlsDüzenleyen tigerland - 25 Nisan 2011 Saat 17:45 |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
||||||||||||
Allahtan bulunamıyor. (Tabi sizin olay için söylemiyorum.) Düşünsenize ipsizin sapsızın bu şekilde size ulaştığını. Yok Allahtan bu bilgilere ulaşmak kolay olmuyor. Tersini düşünürseniz eminim sizde şükredersiniz.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||||||||||||
Geçmiş olsun olay olduğu anda GSM den 155 i arayıp bildirirseniz (tehlikeli araç kullanıldığında dair) ilk uygulama noktasında veya ilk ekipler müdahale ediliyor.
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Vergi dairesinde tanıdığınız varsa ögrenebilirsiniz mtv ötv bölümündekiler yardımcı olabilirler.vergi dairesine gitme durumum olsa size adamın kütüğünü ögrenebilirdim.
|
|||||||||||||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
||||||||||||
ben böyle durumları hep bildiririm, karşıdaki polis de ekip gönderelim falan diyor ama sonuç çıktığını sanmıyorum, yolda ekip göremedim
|
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
||||||||||||
nelerine guvenipde trafikdeki arabalari rahatsiz ediyolarn ;;;; boyle yapanlarin cenazeside param parca cikiyo; basimdan boyle olay gecti yanimdan arabanin bir gectigini gordum; yarimsaat sonra kaza olmus baktim o araba ama polisler soforun parcalarini topluyolardi
|
|||||||||||||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |