|
İstanbuldan yardım istiyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 03:45 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-modifiye-16-jant-lastik-47676528/detay/
bu magazayı ve sattıgı ürünlerı bılen vrmı. bu jant bnm araca olurmu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sordunmu Adama Benim Araca Uyarmı Diye
Bijon Aralığı 4x108 İse Büyük Bir Olasılık Uyacaktır... Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 09:36 |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
evet uyar o ıkı farklı bujon aralıgıda var 8 bujon delıgı var:) 4u 4*100 4ü 4*108 zaten noktalardan bellı asagıda yazmıs adam
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıste lastıkler uyarmı kac ofset bılmıyorum.kontorde yoku arayamadım
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu lastık ölculerı ıle 206ya olmaz,
birde bence daha guzel jantlar var
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş yanlış anlama ama bu jantlar en güzel 306 ya gidiyor senin aracında güzel duracağını sanmıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Selim Engin EREN
2. Vites 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde gtı cok kollu jant bakıyorum sımdı
|
|
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
az önce baktım satılmış iyi de olmuş 206'ya bence yakışmazdı. 206 gti jantı daha hoş olacaktır, istanbulda da uygun fiyatlı satan vardı eğer satılmadıysa
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar çok kötü hiç gitmez araca
satıldığı isabet olmuş bence hayırlısı olmuş diyebiliriz
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |