![]() |
|
16 inç jant arıyorum.pug206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 02:40 |
arkadaşlar 206 aracıma uygun jant arıyorum,satmak isteyen olursa konusalım.
fiyat 500 lira olmak sartıyla. sahibinden jant lastik takım ıstıyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm 15*50*195 briston turanza 3 aylık lastık ve cok kollu celikjant var almak istersen
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-modifiye-16-jant-lastik-47676528/detay/
arkadslar bu bnm araaca uyarmı... almak ıstesem ıstanbuldaki arkadaslar bna yardımcı olurmu.
|
|
![]() |
|
resim mevcutmu
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çift aplikasyonlu, normalde et sinede bakmak lazım diyeceğim lakin bir dönem 3o6 lar tarafından bol bol kullanılan jant size olur fakat genede arayıp et sini öğrenmekte fayda var.
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
uyar sanırım ama hiç yakışmaz bence |
|
![]() |
|
ya et kac olması lazım 206da
|
|
![]() |
|
Jant uyar ama o lastik uymaz. 195/45/16 olması gerek.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
O.Z momo corsa takmalısın cok hoş duruyor
|
|
![]() |
|
internette gozuuzw guzel ucuz bısey carparsa bana haber verırmısınız arkadaslar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
lastik ebatları 195 5016 yada 195 45 16 olması gerekir.......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004 |
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-cok-temiz-cant-lastik-takimi-kacirmayin-47103158/detay/
şimdi oldu........
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
Aracı Bitirir Hem Yakıt Hemde Konfor,,, Her 3 Ayda Bir Ön Takım Cabası... 15 Jantı Şiddetle Tavsiye Ediyorum Sana Lastik 185 x 55 Hem Performans Kaybolmaz Hem Konfor Hemde Yakıtın Sarfiyatı Artmaz. |
|
![]() |
|
Ama İllada 16 Jant Diyorsan Bu Vereceğim Linkteki Jantan Başkası Haram;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-sok-fiyat-orjinal-model-16-inc-peugeot-jant-takimi-sifir/detay/ |
|
![]() |
|
tsk ederım abicim.dha degısık sade bıseyler istyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |