![]() |
|
TURBO VE TEKLEME YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreankara77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreankara77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 01:52 |
MERABALAR 307 HDİ 2004 MODEL SW 2000 MOTOR 130 BEYGİR BİR ARAÇ OLDUM ALMAZ OLAYDIM PERİŞAN OLDUM. ARAÇ SABİT HIZDA GİDERKEN TEKLEME YAPIYOR. BİLGİSAYARDA İLK BAŞLARDA HATA ÇIKMIYORDU SONRADAN ABGASREİNİGUNG DİYE BİR HATA ÇIKIYOR TÜRKÇE KARŞILIĞI TAM NE BİLMİYORUM.BUNUNLA İLGİLİ TURBO VENTİLİ İSİMLİ BİR PARÇA ALDIK.AMA BU PARÇADANDA ARAÇTA 3TANE VARMIŞ. BİZDE YENİ ALDIĞIMIZ PARÇAYI SIRASI İLE DEĞİŞTİKDİK FAKAT HALA PROBLEM DEVAM EDİYOR. İLK BAŞLARDA DEDİLER ARAÇ BİRAZ YATMIŞ ONDAN YAPAR DEDİLER GAZLAMANIZ LAZIM DEVİRLİ KULLANMANIZ DEDİLER ODA NAFİLE. DURUM BÖYLE EĞER BAŞINIZA BÖYLE BİR ŞEY GELMİŞSE PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM. HERKESE TEŞEKKÜRLER
|
|
AĞCAYAZI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emreankara77 hoşgeldin.
Forumumuzdaki üyelerimizi yanıyalım bölümünde kendini tanıtıcı yeni konu açarsan seviniriz. Sorumuzla ilgili bilgim yok ama forum üyelerimizden ustalarımız cevaplayacaklardır. Saygılar. |
|
![]() |
|
40birol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: isveren Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben rusyada yasiyorum 307 otamati fites 2006 model bir pejo aldim aldigima bin pisman oldun problemsiz bir gunumuz yok yakinda pejo teknikeri olacagim |
|
tur01
|
|
![]() |
|
40birol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: isveren Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
motoru yikattim fakat 2 saat sonra giderken yolda teklemeye basladi simdi calismiyor elktirik var mars basiyor fakat calisiyor nepmam gerek saygilar. imdaaaaaaaaaaaat turkiye |
|
tur01
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Neden sorunun turbodan kaynaklandigini dusundunuz anlayamadim? Benim aklima ilk gelen sey, tanktan motora kadar bir yerde yakita hava karisiyor. Yerinizde olsam mazot filtresini degistirirdim. Eger sorun gecmezse, tanktan motora kadar olan butun yakit borularini gozden gecirirdim. Zamanla borularda ufak ufak gozenekler olusuyor ve buralardan hava aliyor. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Motoru yikatmanin basli basina bir hata oldugunu dusunuyorum. Kablolari kontrol edin belki tazyikten yerinden oynamis cikmis olanlar vardir. Atesleme kismina da su girmis olabilir. Elektronik oldugundan atesleme mekanizmasi islevini yapamiyor olabilir. Bir baktirmakta fayda var. Yeni acacaginiz bir baslikta kendinizi tanitmak forumun kurallari arasindadir. Uyelerimizi Taniyalim kismina bir ugrayin. Düzenleyen koliva - 23 Nisan 2011 Saat 10:38 |
|
![]() |
|
tessekkurler arkadasim birazdan inip tekrar kontrol edecegim kablolari ve atesleme kismini saygilar
|
|
tur01
|
|
![]() |
|
emreankara77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreankara77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merabalar Ben Almanyadan yazıyorum yeni geldim buraya Ankaradan Aracın mazot filtresini alır almaz değiştirmiştik ama borularda sorun varmı tabiki bilmiyorum aracı ilk aldığımda makinaya bağladık turboyu harekete geçiren küçük bir parça elektrik ile ilgili onda hata çıkmıştı, onu değiştirdik şimdi makinaya bağladığımızda (ladedruek ventil regelung) isimli bir parçada hata olduğunu söylüyor, yanlız araçta bu parçadan 3 adet varmış. biz 1 tane aldık ve teker teker denedik belkide ikisi belkide üçüde bozuk. Hatta belki arızanın bu parça ile ilgisi yok.Merakla bekliyorum ne çıkacak ama bulduğum zaman burda sizin ilede paylaşacağım benim gibi sizde arayıp durmayın bu fransızlar güzel arana yapmasına yapıyorlar ama al sana sıkıntı herkese selamlar
|
|
AĞCAYAZI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |