![]() |
|
alınık 106 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 Saat 16:14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçı bilmiyorum ama baya yorgun duruyor araç.
|
98 model 133,000 de
|
adam olurluğu var . gibi duruo ama seceresini bilmiorum .
|
+++
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
boya modele göre normaldir gözüme çarpanlar 1 direksiyon hemen arkasındaki plastik parça yerine oturmamış
2 sol kapı ayna ayar düğmesi yerinde yok
3 torpido sol tarafta vida delikleri var
4 direksiyon sol tarafında vidayla tutturulmuş kapak
çok önemli değil ama göze çarpıyor yorgunluğu...
|
araba alırsam bakmaya senle gitcem :D
|
![]() ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
resimden bu kadar görünüyor. biraz abartmışda olabilirim..
![]() |
hahaha yanına gitsen ne olur adam der al abi bedavadan :D
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Oo Araç çok kötü çook..Çok yorgun ve kazalı belli.Sakın almayın..
|
AKŞAM ADAMLA KONUŞİM.AKLIMDA Bİ FİYAT VAR İŞİNE GELİRSE HAFTASONU GİDER BAKARIM..MOTORU VE ŞASELER SAĞLAM OLSUN GERİSİ HİÇ SORUN DĞEİL Düzenleyen PiscocuK - 31 Temmuz 2008 Saat 17:02 |
ıste 106 profesorude geldı ve noktayı koydu ![]() ![]() |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
bu aracı ucuza alıp adam akıllı bir kaporta ve iscilikle 10 numaraya cevırebılırsın..
Deran abi hayırdır kendıne mı alacaksın :D
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Yalnız çok masraflı gözüküyor..Astarı yüzünden pahalıya gelebilir..
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
8.500 ytl ye gti bisey vardır kesin arabda xs olmasın arac
![]() |
ABİ YOKSA KİTLENDİM BENİM ARABAYI LACİVERTE BOYİCAM..LACİ OLSUN 5000YTL FAZLA OLSUN..ZATEN ARABAMI ÇOK ÖZLEDİM :( BİR TANEDE 306 BULDUM KAZASIZ BELASIZ MOTORSUZ :) BAKALIM NE OLACAK
|
arabayı ben buldum nerelere kadar gelmıs sastım kaldım bu işe...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() |
arabaya bok atan atana tabıı bırsey var fıyat abaksanıza şahın parası...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 43 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
ya en kötü ne olabilir ki?
en baba kaça patlar ki?
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |