![]() |
|
307 Lastik seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 00:05 |
|
ben kumho solus kh 25 aldım çok memnunum. hem yumuşak, hem sıkı tutuyor, virajlarda da iyi. turanza er serisinden daha iyi bence
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özellikle benim gibi 1.4 HDI kullanıyorsanız
![]() Aracı ve lastikleri zorlayacak şekilde kullanıyorsanız Michelin in üzerine tanımam.Yanakları çok ince olduğundan çukurlara ve kaldırım kenarlarına dikkat.
Bende michelin energy vardı dışleri olmasına rağmen tarihleri eski olduğundan ve lastikte çatlaklar oluşmaya başladığından değiştirdim 1 ay önce
tigar taktırdım o da michelin yan malıymış.michelin güvencesindeymiş. 430 TL ye şimdilik herhangibir sorun yok.yol tutuşu ve fren mesafesi gayet iyi.
Bu arada dün gördüm carrefourda starmax 195x65x15 4 mevsim lastik 80 TL
Mütiş bir fiyat bence.
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yokohamada iyidir, japon malıdır ama filipinlerdemi ne üretiyormuş lastikleri. Sebebide dünyanın en iyi kauçuk tarlalarının orada olduğu muş. Nekadar doğrudur bilmem. Zaten agresif şekilde kullanmadığın sürece bütün lastikler aynı ya 300'e de alsan 2 yıl sonra bitiyor 100 tl yede alsan 2 yıl sonra bitiyor. Ama normal sürüşten çıkıp adrenalin yaşyorsan lastik önemli bir husus.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
|
||
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlı olsun.
YOKOHAMA C.DRIVE AC01' mi aldın eğer o ise nokian h ayarında bir lastikdir çok iyidir,
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Bu gün iş çıkışı Çorlu'da bilen bilir Michelin bayisi var sanayide Paksoy, tanıdık bir abimiz. Hem Michelin hem de yokohama bayisi. Yokohama aldım, al dedi pişman olmazsın. 195/65 r15 91H 120tl peşin fiyatı. Birkaç yokohama kullanıcısı da memnun olduklarını söylediler, gözümü kapadım aldım. Belki bikaç yıl sonra yokohama tavsiye edenlerden biri de ben olurum :) |
||
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
||
![]() |
||
|
rica ederim amacıımız arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmak.
lastiklerin hiç bir zararı yok aksine diğer lastiklerdeki gibi kauçuğunda kanserojen yağ yok saflaştırılmış yağ var. Bana göre en iyi lastik zaten bu yüzden tercih ettim. bu arada eski lastiklerim michelin energy lastik vardı hiç memnun değildim. üzerinde küçük çatlaklar vardı ve serleşmişti. ön takıma zarar vermeye başladı. gümleme ihtimaline karşı değiştirdim. yarında ön takımı yaptıracağım.
|
||
||
![]() |
||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
|
bilgiler icin tesekkurler metin. peki bu lastiklerin bana ne gibi zararı olur?
|
||
![]() |
||
|
senin lastiklerin 307 için uygun değil zaten.
uygun olan lastikler;
15" janta 195/65/15
16" janta 205/55/16
17" janta 205/50/17
18" janta 225/40/18
bunlar 307 için olan en uygun lastiklerdir bunların dışına çıkmamalısın.
nokkian'a gelince forumda ergin abi "individual" kullanıyordu çok memnun. şimdi 225/40/18 jant lastik aldı kendine.
nokian lastikleri fillandiya malıdır. nokia telefonlarının da sahibidir. kuzey avrupada bridgestone nin %61 inemi ne sahip. ayrıca lastiğindeki odacıklar sayesinde dünyanın en sessiz lastiği ünvanına sahip. bulabilirsen Nokian H modelinin H sınıfı (220 km/h) lastiğini almalısın ama 3 aydır gelmiyor türkiyeye. bende nokian i3 modelinin H sınıfını aldım çok memnunum. Aynı zamanda kauçuğunda saflaştırılmış yağ kullanan ilk firmadır ve düşük yuvarlanma direnci ile yakıtta tasarruf sağlamaktadır.
Bu arada lastiği test etmek için dünyanın en uzun pistine sahip, kar lastiklerinin testine baktım buzun üzerinde 331 km hızla tam performanslı.
|
||
||
![]() |
||
|
normali 195/65/15 oluyor ama alırken spor paketlimi ne alırsan 205/55/16 oluyor ikiside orjinaldir.
|
||
||
![]() |
||
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
|
205 60 15 michel energy var memnunum ama ilk kez metin arkadasımdan duydugum nokian h alacam degisimde
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
ben mıchelın energy serisi kullanıyorum son derece memnunum faka t benim lastiklerim 205 55 r16 senin 307 neden 195/65/15 acaba benim aracım 2006 makyajlı kasa ondan dolayımı lastikler büyük acaba
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ayni ebatlarda GoodYear EfficientGrip kullaniyorum. Yol ve yakit performansi gayet iyi, beklentilerim icerisinde.
@hhuzun, avrupa hakkinda dediklerine aynen katiliyorum. Daha da ekleyebilirim ama simdi bosver. Keske su yazini kucuk harfle ve kucuk fontla yazsaydin. Okumasi cok zor oluyor. Düzenleyen koliva - 22 Nisan 2011 Saat 11:29 |
||
![]() |
||
|
ben nokianları 130 tl den peşin fiyatına 6 taksit ile aldım çok da memnunum. |
||
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
NE GUZEL 2 YIL GARANTI 1 DE SIGORTA INANIN AVRUPADA BU IMKAN YOK . BENIM LASDIK PATLADI GARANTILI DEDILER§ GITTIM MAZAYA LASDIK YA CALINACAKMIS YADA YANACAKMIS. OYLE DEDILER COK SASIRDIMMMMM... NE VARSA MEKLEKETIMDE VAR... BURANIN ADI CIKMIS AVRUPA DIYE AMA BES PARA ETMEZ. GÖZDE BUYUTMEYE DEGMEZZZZZ Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 22:21 |
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
4 adet good year efficientgrip aldım tanesi 172 tl den.performans olarakta frenleme de denemedim ama kalkışlarda kışlıklar gibi tam tutunmuyor,sert kalkışta asr yi açıyor. markadan olmasada bu sorun yazlık kışlık farkıdır bence ![]() bu arada good year da 2 yıl garantinin yanında 1 yılda sigortası varmış lastiğin ..
Düzenleyen Faruk - 22 Nisan 2011 Saat 09:58 |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
307 için 195/65/15 lastik gercektende ideal boyutlar bunlar kimisi buyuk duruyo, kimisi kucuk ama 195 65 15 tam arabanin boyutlari ile ortusuyor; ben mishelin almistim 4 mevsim lastik yandan yarildi patladi olumden dondum birdaha tovbeliyim ;;istersen goodyear al Düzenleyen hhuzun - 22 Nisan 2011 Saat 10:02 |
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
|
Nokian H modelini şiddetle tavsiye ederim. eğer bulamassan ki uzun zamandır türkiyede yokdu ozaman nokian i3 almalısın. Nokian dünyanın en sessiz lastiği ünvanına sahiptir.
ben aldım kullanıyorum, artık yolda diğer araçların lastik sesleri geliyor aracım sanki yolda akıyor. Su kanalları sayesinde 1 lastik 42 litre suyu 1 saniyede tahliye ediyor, buda suya girsen bile yol tutuşunun daha iyi olduğunu gösteriyor.
geçen yokuş inerken yerler ıslaktı önüme köpek atladı freni kökledim anında durdu. çok memnununm.
|
||
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
ilk lastiklerim michelindi , yeni goodyear taktım memnunu 205.55.16
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ne demek herzaman |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |