![]() |
|
YARDIMM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 15:48 |
istanbulda yaşıyorum...Ayrıca az önce oto efeye sordum çıkma olarak motoru bulmasın çıkma olarak gösterge alman lazım dedi 250 tl fiyat verd:):)
|
|
ŞİŞLİ İSTANBUL/206 XT 1.6
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Geçmiş Olsun Tabiki Biraz Daha Araştırman Lazım
Konumunu Yazarsan Arkadaşlarımız Dahada Yardımcı Olacaklardır. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
OTO EFE
Peugeot & Citroen Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Aynı olay daha iki hafta önce başıma geldi ve 100 lira fiyat çıkardılar. O kadar indirin biraz dedim ama bir lira bile indirmediler mecbur yaptırdım. :( |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
BIR KAC YERE DAHA SOR DAHA SONRA
![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
ykanar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
ÖNCELİKLE HERKEZE İYİY FORUMLAR....206 1.6 XT MODELİ ARAÇIM VAR.ARAÇIMDA ŞÖYLE BİR SORUN VAR DAHA DOĞRUSU BİR SÜREDİR HIZ GÖSTERGESİ ÇALIŞMIYORDU BÜGÜN Bİ YER BULDUM VE GİTTİM DEDİLERKİ İBRENİN ARKASINDAKİ MOTOR ARIZALI 70 TL SİZCE UYGUN BİR FİYATMI BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN VARMI
TAVSİYE EDEBİLCEĞİNİZ YER VARMI BİRDE:)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
|
|
ŞİŞLİ İSTANBUL/206 XT 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |