![]() |
|
206 Tavan Lambası Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 09:01 |
|
Ustam Merhaba;
Benim 206 aracımın tavan lambası Kapı Modunda iken çalışıyor. Ancak Manuel olarak yakmaya çalıştığımda çalışmıyor. Acaba sebebi ne olabilir . Araç 2006 model X-DESIGN
Teşekkür ederim
|
||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Seçici anahtarda bir sorun olabilir, daha sonrası kablo ve elektrik işleri oluyor.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
şase yapmış olamazmı diye düşünüyorum fakat tam olarak bir bilgim yok. bilen arkadaşlarımız olucaktır
saygılar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kontak acııkken yanıyor kontak kapalı iken calısmıyor 206 xs için
|
||
![]() |
||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla Tavan lambasının anahtarından bende şüheleniyorum. Bi kontrol edicem. Bu arada bu lambanın bağlı olduğu bir devre varmı? o devreye zarar vermiş olmaalım dicem ancak kapı açılınca yanıyo sorunsuz. |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
|
Sorunu çözmüş bulunuyorum arkadaşlar.
Sigorta panelinde F22 (20A) nolu sigorta bu tavan lambasına bağlı. Bu sigorta atınca normalde tavan lambası yanmıyor ancak kapılar açılınca yanıyor. Sanırım sigortaları farklı. Ha aynı sigortadan Çakmak da yararlanıyor haberiniz ola. Ben kullanmadığım için bilmiyodum:D
|
||
|
||
![]() |
||
ince oto elektrik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Konum: konya selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ince oto elektrik
|
araç ekonomy modundan çıktıktan sonra yani çalıştıktan sonra yanıyo ise normal yanmıyorsa beyinden biligi gelmiyor olabilir ilk önce sigortalara baktırmanızda fayda var ekonomi modu derken örneğin sabah araca bindiniz kapıyı kapattınız tavan lambası bu konumda monuel olarak yanmaz yani bi sorun değil yani umarım analatabildim kısaca kontağa açtığında yanması gerekiyo
|
||
![]() |
||
gibso ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
Kardeş senden Allah razı olsun elektirikçi tavan lambasıyla uğraştı bu bozuk dedi. servise götürdüm su almış dedi. çakmak yanmıyodu bişeyler dökülmüş buna dedi.. senin dediğin sigortayı değitrdim ikiside çalıştı helal sana :)) |
||
206 x-line 2005 atıker manuel
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Forum bu yuzden var ![]() Sizleri tanisaydik? |
||
![]() |
||
gibso ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|
doğru diyosunuz baya oldu üye olalı ama aktif olmadım bi türlü.. ben hatayda yaşıyorum ismim utku. kamu kurumunda çalşıyorum. aracımı alalı yaklaşık bir sene oldu gül gibi geçiniyoruz:) sorunları burada okuyup çözmeye çalşıyoruz gerçekten çok faydalı |
||
206 x-line 2005 atıker manuel
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |