![]() |
|
206 Dan Sonra Partner ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 20:29 |
Arakdaşlar Babam kafaya koydu arabayı değiştircek Transporter Düşünüyodu ben aklına girdim biraz ufak olduğu için Partner Düşünüyoruz Partner Bilen Kullannan varsa yazabilirmi Nasıldır iyimidir.Ben Daha Önce 1.9 Dizeline Bindim Güzel Ama 2.0 HDİ olan modeller çok harika diyorlar.Benim Aklımdakide 2.0HDİ Veya Başka Markada Önerebilrisniz Fiat Doblo V.s Gbii (ww Cady Hariç :)
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun binek araçalar gibi konforlu olmaz ama kullanım alanı daha geniş olduğu için içerisine herşeyi doldurabilirsin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
kardeş cadyy hariç demişsin:) ama bu klasmanda o araç üstüne yok konfor, sürat ve o turbonun çekişi:)) sanırım fiyattan dolayı hariç diyorsun, cadyy değilse partner yada berlingo gayet iyi arkadaşlarım ve akrabamda var sıkıntı yaşadıklarını duymadım.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Berlingoları Düşünmüyorum Partnerle Aynı Ama Piyasası Partnerden Düşük Cady pahalı olduğu için Düşünmüyorum Yoksa Cadynin Üzerine Yok malum.
|
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de bir ay kullandım çok iyi araba tepee ler çook çok daha iyi tabii...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
atmosferik motorlusundan uzak dur kesinlikle. HDI ler bi nebze iyi ona gore. sınırlarını zorla caddy almayı düşün bence.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
En Güzel Bilgiyi Sponsorumuz Olan Oto Efe den Alabilirsin.
Çünkü Oda Partner Kullanıyor... Sanıyorum En Sağlıklı Bilgiyi Ondan Alabilirsin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Foruma Açık Sordum Abi Bilen Kullanan varsa herkesin Fikrini Alim Dedim.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |