![]() |
|
video nasıl ekleniyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2011 Saat 13:20 |
arkadaşlar öncelikle merhaba sitede resim yüklemek detaylı bir şekilde anlatılıyor fakat videoların nasıl yükleneceği konusunda ben bir bilgi bulamadım acaba siteye video nasıl yükleniyor
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanıt yaz tuşuna bas video ekle tuşundan ya swf linki veya youtube linki ile ekleyebilirsin.
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
video ekleme tuşunu bulamadım ben :S
Düzenleyen tugutugu - 21 Nisan 2011 Saat 21:37 |
|
A
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
film şeridi şeklinde
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
|
A
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
ben göremiyorum hala :D utanç verici :D bi video ekleyemedim
|
|
A
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Al arkadaşım senin için bir video yaptım umarım yardımı olur. Düzenleyen rifatseker - 22 Nisan 2011 Saat 09:40 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
videonuz işe yaradı teşekkür ederim, bu sayede tam editör tuşuna basıp film şeridi simgesini bulabildim :)
|
|
A
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |