|
406 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sdts
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 18:03 |
406 aracımı her çalıştırmada klima ve kaloriferi çalışıyor anacak ben her defasında aracı stop etmeden klima ve kaloriferi kapatırım ama bir sonraki çalıştırmada yine çalışıyor ben istdemeden çalışıyor bunun çözümü nedir
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 307 de aynisini yapiyor ama her zaman degil. Ben bunun sorun oldugunu hic dusunmedim. Bir sekilde ic ya da dis sicakliga bagli olarak calisan faydali bir uygulama olarak dusunmustum Biraz arastirayim |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
auto düğmesi açık olduğundan yapabilirmi. klimayı manuelde kapatıp aracı stop edin bi daha aracı çalıştırın bakalım yapıcakmı?
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaz ayların da klima değerini yüksek tutarsanız klimanız çalışmaz,tersi işlemde kış ayları için geçerlidir,tam otomatik klimaya sahip 406 lar,bu bir sorun değil sadece görevini yapıyor,birde hatırlatma yapmak istiyorum klimayı ve ısıtmayı devreye soktuğunuzda lütfen birden tam güç vermeyin en düşük seviyede bir süre çalıştıktan sonra kademeli olarak fan devrini yükseltmek klima kompresörünün ömrüne ömür katacaktır.
örnek olarak hava sıcaklığı 25 derece klimanız 22 derecede ayarlı olduğu için sistem devreye giriyor,ama klima değeri 25 derecenin üstünde olursa devreye girmez. Düzenleyen mimitt - 19 Nisan 2011 Saat 22:24 |
|
Police_
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 hdı otomatik aracımla ilglili bir soru sormak istiyorum. AC düğmesi açıksa klima komprösörü her sıcaklıkta çalışırmı.
|
|
2003 406 HDI ST OTOMATİK
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı durum bende de vsar 2003 hdi bva var. kıs mevsimindeyim. sıcaklık 25 e ayarlı auto da olmasa dahi aracı çalıştırınca klima açık olduğu görülüyor. nedenini bilen var mı?
birde bu araç nasıl oluyor da aracı hemencik ısıtıyor anlamadım
|
|
hasancalp
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasancalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ah 406 ahh... Anılarım tazelendi...
|
|
Peugeot 406 - Sport Pack 2.0 - 2001
|
|
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar yazın sıcak havada aracınızın göstergesinde ayarlı derece diyelim 18 ise dışarıdaki havada 18 derecenin üstünde ise 30 derece ise klima otomatik olarak çalışır,ok,,,,,,, aracınızın kilasının çalışmasını istemiyorsanız tahmini hava sıcaklığıyla aynı derecede gösterge deki rakkamları ayarlayınız ..:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |