![]() |
|
sunrof içeriye su aldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 00:59 |
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim sorununu çözdükten sonra bir daha böyle şeylerin başına gelmemesini istiyorsan devamlı sunroof bakımını yaptırmalısın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bugun bende de olducamın etrafındaki contadan bayağı sızıntı oluyo tahliye kanalları yetersiz kaldığı için su tavan doşemesine taşıyo servise gittim conta değişimi 350 tl.dediler.başka türlü nasıl hallederiz bilgisi olan varsa paylaşabilir
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
havalar düzelsin ilk fırsatta deneyeceğim sağol arkadaşım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
tahliye kanal ları iki adet önde iki adette arkada olması lazım ön direk ve arka direklerin için den geçer ler.aracı düz bir zemine çekip sunroof un dört bir köşesinden su dökerseniz sağlıklı bir test yapmış olursunuz.kanalllar açık ise aracın çamurluklarından sızıntı şeklin de suyun akması gerekir.
ama bazı araçlarda ise iki adet tahliye kanalı oluyor bir adet arkada ve bir adet önde olur.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde aklıma bu geldi ama tahliyenin çıkışı nerde onu anlayamadım ona göre su dökerek test etme şansım olur. ayrıca camı sökmeden temizlemek mümkün değilmi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
tşk. ederim arkadaşlar ,
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Dün akşamdan beri aklımda, hatırlarsınız Cem in bir topiği varsı sileceklerin önündeki tahliyeler. Bende alışkanlık oldu aklıma geldiğinde aracı yıkamadan önce sağ ve sol taraftan sileceklerin oraya su döküp tahliyeden nasıl aktığına bakıyorum ve sonra aracımı yıkıyorum. Tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
arada sırada aracı yıkarken bir huni ile tavan a yavaş yavaş su döküp tahliyenin kontrolunü yapabilirsiniz,yetersiz gelirse işlemi görmüşsünüzdür zor birşey değil siz bile yapabilirsiniz. geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
arkadaşlar yorumlarınız için tşk. ederim. Bugün sanayide yaptırdım arkadaşların dediği gibi su kanalları tıkanmış sağolsun güzel bir temizlik yaptılar .50 ytl. ye maloluldu. Buradan 500 ytl fiyat çeken peugeot yetkili servislerinede selam olsun.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Panoramik tavani tek gecerim
![]() |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Gerçekten çok beğendiğim bir olay ama sorunsuzuna rastlamadım diyebilirim. Bir tek focus ghia vardı 2000 modeldi galiba, onun manuel sunroof u bozulmamıştı :-))
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sunroof guzelde ılerıkı zamanda sıkıntı oluyor ıste :(((( yapacak tek sey her yaz saglam bır bakım lazım. yoksa tıkanıp ıcerı akıyor...
|
|
![]() |
|
serkan106XR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan106XR
benim sunroof da açılmıyodu ama yagmur yagdıgında da içeri su kaçırıyodu. sanayiye tanımadıgım bi ustaya gittim söker bakarız oluru varsa yaparız olmazsa yapamayız 500 tl tutar dedi. kendi tanıdıgım kaportacıya götürdüm adam güzelce tamamen söktü baktı yapılcak gibi değil dedi. güzelce kapattı, etrafına altına falan çekomastik doldurduk. sunroof iptal oldu,sadece gökyüzünü gördüğüm bi cam olarak işlev görüyo artık. yanlıs hatırlamıyosam 20-30 bile tutmamıstı masrafım.tanıdıgın olacak kardes yoksa para yetişmez valla
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yaglama icin ben tozlanma riski olan yerlerde teflon sprey kullaniyorum. Ozellikle suspansiyonlu sistemlerde cok ise yariyor.
|
|
![]() |
|
Yok camı sökmüyorum görünen ulaşabildiğim yerlere,tornavida bez fırça yardımıyla yapıyorum. Zaten plastik olan birçok parça hava şartlarına maruz kalıp ömrünü tamamlamış oluyor, sökme takma çok riskli kırılmamasına imkan yok. Birde pet sişeye su doldurup su giderlerine bakıyorum, az gidiyorsa hava tabancasıyla biraz uğraşıyorum, ya da ince (akvaryum, silecek suyu hortumu gibi) hortumla tahliye hortumunu karıştırıyorum sonra tekrar suluyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
peki abi bunları yaparken camı söküyormuydun. camın elimde kalmasından korkuyorum da (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bazıları gres yağı kullanıyor özellikle servisler, bakım yapıldığı belli olsun gibilerinden sıvıyorlar, ama sonra çamur gibi oluyor tozdan. Ben genelde yağlı sprey ile temizliğini yapıyordum, sonra kızak ray gibi kısımlara ince yağ sürüyordum abartmadan. Ama ses sorunu olmasın ve ince yağ yetersiz olur diye, mekanizmadaki (kızak içindeki pabuçlar, vb) daha çok zorlamaya maruz kalan kilit aksamlara gres kullanıyordum. Ses sorunu da az oluyordu, modeline göre fitili dışarıda sabunlu suyla temizleyip gerekirse silikon spreyle vazelin torpida parlatıcı badem yağı, bebe yağı vb fitili yağlamakta fayda var.
|
|
![]() |
|
abi benimkide gacır gucur ediyor ne yapmalıyım nasıl yağlarım.
hangi yağı kullanmalıyım.
|
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
gecmis olsun.arkadasin dedigi gibi su gider kannallari tikanmis olabilir temizlenir veya degisirse insallah sorun giderilmis olacaktir
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |