Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206+benzin+lpgli-çakma blow off takılması?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206+benzin+lpgli-çakma blow off takılması?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hunterakon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206+benzin+lpgli-çakma blow off takılması?
    Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 15:29
arkadaşlar ben opel servisinde çalışıyorum buraya bir araç geldi lacetti marka 1.6 araç araçta gaza basıp çektiğinde aynı bloow off gibi cuv cuvv ediyor ve süper bişi aynı turbo varmış gibi sesi çok orjinaldi.çok benziyordu.
bir kaç yere baktım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-elektronik-blow-off-gercek-turbo-gorunumlu-cuff-cuff-video-var-43970252/detay/?  böle bir ilan buldum bu ona çok benziyor takılmasındada pek bir zarar görmüyorum ben araca herhangi bir zarar verirmi yada polis amcalar bişi derlermi?:D bu konuda bilgisi olan varmı acaba eğer bi sıkıntı yaratmayacaksa ben bunu taktırırım :D
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 16:23
mükemmel olur yaa turbosu olamayıpda çuf çuf seven arkadaşlar için ideal
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 16:30
evet bencede mantıklı. o sese meraklı olan kısılerı tatmın edebılır. mıllet arkadan "uff be amma cufluyor. bu yolda ne gıder be falan" derler :DDDDD
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 08:16
biraz araçtırdım soruşturdum zararı ne olur diye çabuk bozulmasından başka bir zararı yokmuş bu satan arkadaşlarda 1 yıl garanti veriyorlarmış en kısa sürede alıp montajını yaptırıp sesinide videoya çekip ekleyeceğim:D çekiliinnn bloowww offf cavvv cuuvv geliyor:D
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel
Yukarı Dön
klemann Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı klemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 08:32
arkadaşlar bırakın bu işleri lütfen ya :D kusura bakmayın ama blow off subarudan baska arabaya yakismiyor. karı gibi ses cikariyor diger araclarda ki elektronik blow off ne :D bu ses mes cikartmaz disariya. ben oyle tahmin ediyorum.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 09:21

hocam ister inan ister inanma ben lacetti arabada gördüm bunu aracın farının alt kısmına su gelmeyecek biçimde gizlemiş görünmüyor bile altta kalmış ama o ses dışarıya çok net duyuluyo :D fazla bağırmıyor ama yakınında bulunanlar o arabada turbo var diyo emin ol:D bizzat yaşadım kaputu açıp bakmadan varmı yokmu anlayamıyorsunuz

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 09:35
arkadaslar bu ısler tercıh meselesıdır. herkes aynı fıkırde olacak dıye bır kaıde yok. cunku zevkler renkler farklıdır. kımsenın gonlunude kırmayalım yanı :)) arkadas denesın vıdeosunuda ceksın. belkı dusundugumuzden cok daha farklıdır degıl mı???
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 09:41
Şikayet halinde (sokak araları)  plakanı alan ekip yakaladığı yerde 69 tl cezayı keser......    Nuke
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 12:08

o evet işi bozan kısmı oluyor ama değer gibi geliyor bakacaz :D

kırılmak değilde başkalarının düşünceleri bazen insana iyi gelebiliyor sonuçta kararsız kaldıysam yada yanlış düşünüyosam birinin bana dur demesi lazım ki oda boraa arkadaşım söyledi aynasız amcalar yazar diye bakacaz...:D
Yukarı Dön
d3n1s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı d3n1s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 13:22
aynasızını bilmem ama trafikte bu sesi duyan daha kuvvetli bir araba fena madara eder adamı. Bence gerek yok, doğan görünümlü şahin gibi olur.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 13:28
Orjinalini yazan: d3n1s d3n1s Yazdı:

aynasızını bilmem ama trafikte bu sesi duyan daha kuvvetli bir araba fena madara eder adamı. Bence gerek yok, doğan görünümlü şahin gibi olur.

evet haklısın :)) 
Yukarı Dön
scorpions_64 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 10:26
arkadaşlar bu üründen bizim arkadaşada aldık, ses tıpatıp aynı blow off sesi, desibel olarakta mükkemel. zaten pedalın oraya swich monte edilip, ayağınızı gazdan çektiğiniz anda cufff luyo Sırıtma. bir tek kusuru ektra bi açma kapama anahtarı yok, onuda monte ettireceğiniz elektrikçiye bi anahtar bağlatıp istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. 
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
motoberk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı motoberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 11:17
Peki ne kadar gaz verdiğinin tepkisini anlıyor mu bu makine. Benim bildiğim blow off lar gaz tepkisine göre farklı seslerde ötüyor, az gaz kısık ses, tam gaz şiddetli ses gibi.
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 13:10
Orjinalini yazan: motoberk motoberk Yazdı:

Peki ne kadar gaz verdiğinin tepkisini anlıyor mu bu makine. Benim bildiğim blow off lar gaz tepkisine göre farklı seslerde ötüyor, az gaz kısık ses, tam gaz şiddetli ses gibi.

bu blow off tek kuvvetli bir ses veriyor. biraz önce alattığım swich buton sayesinde gaz pedalının altına istediğiniz devire uygun şekilde monte edebiliyosunuz.
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 13:13
tahmin ediyorumki gaz pedalının dibine kuruluyor gaz pedalına sonuna kadar 1 defa basıyorsun çektiğinde cuff luyor benim gördüğüm araçta öleydi yada arkadaşında dediği gibi ayarı şu olabilir yarım gaz basıp gazı çektiğinde ötüyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 19:56
Orjinalini yazan: hunterakon hunterakon Yazdı:

tahmin ediyorumki gaz pedalının dibine kuruluyor gaz pedalına sonuna kadar 1 defa basıyorsun çektiğinde cuff luyor benim gördüğüm araçta öleydi yada arkadaşında dediği gibi ayarı şu olabilir yarım gaz basıp gazı çektiğinde ötüyor.

evet aynen öyle, tabi swichi nereye nasıl montajlamak sizin elinizde. yani istediğiniz devire uygun olarak monte elebilirsiniz. ama en iyisi en alta montajlamak, çünkü yüksek devirde cuffflatmakEmbarrassed birde performans egsozunuz varsa tadından yenmez Kahkaha
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpions_64 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 20:01
ha birde arkadaşlar, elektronik blow off almayan ama meraklı arkadaşlar varsa, elektronik işi ile uğraştığım için yeni projelendirme yaptım blow off için. daha yüksek ses ve daha kaliteli. yakında seri imalatına geçicem fiyatınıda ürünü yaptıktan sonra söylerim, ama piyasadakilerden yüksek sesli ve tanıtım amaçlı olduğundan fiyatı düşük olacak. bilgilerinize..
206 gti 2.0 2000
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 20:42
valla bende aksesuarcıda dınledım adam akuye bagladı ses cok dandık cıkıyor hiç begenmedım bitane skoda taktrmıstı cok guluyor mıllet ses berbat cunku fooossss dıye bı ses cıkıyor:)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 11:46
Orjinalini yazan: scorpions_64 scorpions_64 Yazdı:

ha birde arkadaşlar, elektronik blow off almayan ama meraklı arkadaşlar varsa, elektronik işi ile uğraştığım için yeni projelendirme yaptım blow off için. daha yüksek ses ve daha kaliteli. yakında seri imalatına geçicem fiyatınıda ürünü yaptıktan sonra söylerim, ama piyasadakilerden yüksek sesli ve tanıtım amaçlı olduğundan fiyatı düşük olacak. bilgilerinize..
ben merakla bekliyorum ilk müşteri olabilirim:D
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 12:12
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

Şikayet halinde (sokak araları)  plakanı alan ekip yakaladığı yerde 69 tl cezayı keser......    Nuke
Gülme malesef o okadar basıt bısey degıl blow off a ceza kesemezler çünkü ceza maddelerinde bununla ılgılı bır kavram yok blow offun asıl amacı turbonun zarar gormesını engellemek kı bır cok luks araclarda orjınalınde var bu duzenek :) ruhsatta blow off var dıye bı kavramda yazılmıyor malesef yanı dıyecegım ceza kesemezler ha su olabılır gıcık olur sese gıder baska bı sebebden dolayı ceza yazar aracın devrını yuksek kullandıgında arac bagıra bagıra gıder sehır ıcı 50yı gecmedıkden sonra sehır dısı 90ı gecmedıkden sonra arabanı devırsız kullanıyorsun dıye ceza kesemedıklerı gıbı buda benzer bı durum
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6684 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 431 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 561 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 320 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5097 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 589 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 385 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 647 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 239 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 548 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 754 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2257 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1014 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5572 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4806 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2034 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 507 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2188 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37304 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English