![]() |
|
206+benzin+lpgli-çakma blow off takılması? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 15:29 |
arkadaşlar ben opel servisinde çalışıyorum buraya bir araç geldi lacetti marka 1.6 araç araçta gaza basıp çektiğinde aynı bloow off gibi cuv cuvv ediyor ve süper bişi aynı turbo varmış gibi sesi çok orjinaldi.çok benziyordu.
bir kaç yere baktım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-elektronik-blow-off-gercek-turbo-gorunumlu-cuff-cuff-video-var-43970252/detay/? böle bir ilan buldum bu ona çok benziyor takılmasındada pek bir zarar görmüyorum ben araca herhangi bir zarar verirmi yada polis amcalar bişi derlermi?:D bu konuda bilgisi olan varmı acaba eğer bi sıkıntı yaratmayacaksa ben bunu taktırırım :D
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mükemmel olur yaa turbosu olamayıpda çuf çuf seven arkadaşlar için ideal
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet bencede mantıklı. o sese meraklı olan kısılerı tatmın edebılır. mıllet arkadan "uff be amma cufluyor. bu yolda ne gıder be falan" derler :DDDDD
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz araçtırdım soruşturdum zararı ne olur diye çabuk bozulmasından başka bir zararı yokmuş bu satan arkadaşlarda 1 yıl garanti veriyorlarmış en kısa sürede alıp montajını yaptırıp sesinide videoya çekip ekleyeceğim:D çekiliinnn bloowww offf cavvv cuuvv geliyor:D
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar bırakın bu işleri lütfen ya :D kusura bakmayın ama blow off subarudan baska arabaya yakismiyor. karı gibi ses cikariyor diger araclarda ki elektronik blow off ne :D bu ses mes cikartmaz disariya. ben oyle tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
hocam ister inan ister inanma ben lacetti arabada gördüm bunu aracın farının alt kısmına su gelmeyecek biçimde gizlemiş görünmüyor bile altta kalmış ama o ses dışarıya çok net duyuluyo :D fazla bağırmıyor ama yakınında bulunanlar o arabada turbo var diyo emin ol:D bizzat yaşadım kaputu açıp bakmadan varmı yokmu anlayamıyorsunuz |
|
|
![]() |
|
arkadaslar bu ısler tercıh meselesıdır. herkes aynı fıkırde olacak dıye bır kaıde yok. cunku zevkler renkler farklıdır. kımsenın gonlunude kırmayalım yanı :)) arkadas denesın vıdeosunuda ceksın. belkı dusundugumuzden cok daha farklıdır degıl mı???
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Şikayet halinde (sokak araları) plakanı alan ekip yakaladığı yerde 69 tl cezayı keser......
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
o evet işi bozan kısmı oluyor ama değer gibi geliyor bakacaz :D kırılmak değilde başkalarının düşünceleri bazen insana iyi gelebiliyor sonuçta kararsız kaldıysam yada yanlış düşünüyosam birinin bana dur demesi lazım ki oda boraa arkadaşım söyledi aynasız amcalar yazar diye bakacaz...:D
|
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
aynasızını bilmem ama trafikte bu sesi duyan daha kuvvetli bir araba fena madara eder adamı. Bence gerek yok, doğan görünümlü şahin gibi olur.
|
|
![]() |
|
evet haklısın :))
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
arkadaşlar bu üründen bizim arkadaşada aldık, ses tıpatıp aynı blow off sesi, desibel olarakta mükkemel. zaten pedalın oraya swich monte edilip, ayağınızı gazdan çektiğiniz anda cufff luyo
![]() |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Peki ne kadar gaz verdiğinin tepkisini anlıyor mu bu makine. Benim bildiğim blow off lar gaz tepkisine göre farklı seslerde ötüyor, az gaz kısık ses, tam gaz şiddetli ses gibi.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
bu blow off tek kuvvetli bir ses veriyor. biraz önce alattığım swich buton sayesinde gaz pedalının altına istediğiniz devire uygun şekilde monte edebiliyosunuz. |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
tahmin ediyorumki gaz pedalının dibine kuruluyor gaz pedalına sonuna kadar 1 defa basıyorsun çektiğinde cuff luyor benim gördüğüm araçta öleydi yada arkadaşında dediği gibi ayarı şu olabilir yarım gaz basıp gazı çektiğinde ötüyor.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
evet aynen öyle, tabi swichi nereye nasıl montajlamak sizin elinizde. yani istediğiniz devire uygun olarak monte elebilirsiniz. ama en iyisi en alta montajlamak, çünkü yüksek devirde cuffflatmak ![]() ![]() |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
ha birde arkadaşlar, elektronik blow off almayan ama meraklı arkadaşlar varsa, elektronik işi ile uğraştığım için yeni projelendirme yaptım blow off için. daha yüksek ses ve daha kaliteli. yakında seri imalatına geçicem fiyatınıda ürünü yaptıktan sonra söylerim, ama piyasadakilerden yüksek sesli ve tanıtım amaçlı olduğundan fiyatı düşük olacak. bilgilerinize..
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
valla bende aksesuarcıda dınledım adam akuye bagladı ses cok dandık cıkıyor hiç begenmedım bitane skoda taktrmıstı cok guluyor mıllet ses berbat cunku fooossss dıye bı ses cıkıyor:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |