![]() |
|
mute nerede? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 12:41 |
arkadaşlar bu 307 nin teybinde MUTE yokmu yada var da benmi göremedim. tek cd girişli olan model.
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses açma ve kapama tuşuna aynı anda basman yeterli olacaktır.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bak bunu bilmiyordum bir şey daha öğrendim teşekkürler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ne demek kardeşim herzaman buradayız bizler.
|
|
![]() |
|
divxmaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı divxmaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim.
|
|
Peugeot 307 1.4 COMFORT 2006
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
galiba sadece direksiyon kumandasının ses tuşlarına basınca mute aktif oluyordu. Cd çalar üzerindeki tuşları hiç denemedim galiba alışkanlık hep direksiyon kumandasını kullanıyorum. :))
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |