![]() |
|
Arka Cama Devir Saati :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 10:35 |
arkadaşlar bu videodaki uygulamayı yaptırabiliceğimiz bi yer varmı :)
http://www.izlesene.com/video/arabanin-arka-cama-devir-saati/3145013 |
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmasan daha güzel sanki...
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
:D enteresan geldiği içinmidir bilmem ama niyeyse dikkatimi çekti
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
zevk meselesi tabii ki, biraz apaçi stayla işte, benim de ilgimi çekmişti bir zamanlar tabi vazgeçtim sonra haliyle...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence gereksiz bi uygulama
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben bunu sticker olarak silecek kolunuda ibre olarak düşünmüştüm. bu adam kafayı yemiş (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende Düşünmüştüm ve Hala Düşünüyorum :))
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
sölediğin şekilde yaptıranları çok gördüm ama reserpin arkadaşımızın paylaştığı bu videodaki çok daha müthiş bişey ![]() |
|
![]() |
|
Dahice ...
|
|
![]() |
|
tam aradığım kadran. hep arkadan kaç devirde gittiklerimi görsünler istemişimdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |