![]() |
|
abs fault brakıng fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 13:42 |
sıkıntı beyinde çıktı daha öncede işlem görmüş zaten çıkmasını bulup değiştereceğiz |
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
BEYAZ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: ss Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana tavsiye edeceğim yerde büyük ihtimalle sorununu çözerler. ankarada uraz bosh servisi var. netten adresini alıp oraya gidersen beyin tamiri için sana yardımcı olurlar.hakan usta diye birisi yapıyor bu tamir işini. daha önceki aracımda yaptırdım.. herhangi bir sorun yaşamadım. yine oyle bir arızam olursa gideceğim ilk yer orasırdır.
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yerinde taktılar tekrar ama ıcınde kablolar fılan kopmus ben gordum
|
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
arızalı abs cihazı şu an yerindemi ?
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
daha once sadece abs hatası verdıgı zamanlar abs devreye gırmeye calısıyomus gıbı oluyodu fakat gırmıyodu buda aracın durmasında ve pedalda sıkıntı yapıyodu sımdı usta soktu taktı brakıng fault fılanda yazdı ama suan fren normal frene dondu yanı ılk verdıgı arızadakı gıbı sacmalamıyor normal hıdrolıklı fren gıbı calısıyor |
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
çıkmasını bulabilirsen iyi olur tabiki , sıfırı çok pahalı . Bu şekilde kullanırkende dikkatli ol ABS siz araç durmayacak diye bir şey yok. Ama takip mesafeni koruyup , fren mesafelerini kestirip çok hızlı kullanmamakda fayda var.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
DAHA ONCEDE YAZMISTIM ABS LAMBASI YANIYORDU ABS FAULT UYARISI VARDI DUN USTAYA GOSTEDRIM SOKTULER BAKTILAR BEYIN ARIZALI DEDILER ZATEN DAHA ONCEDE ISLEM GORMUS YENISININ KOMPLESI 2000TL BENIM BEYNIN SADECE ELEKTRONIK KISMI BOZULMUS AMA ODA AYRI SATILMIYORMUS CIKMA ARADIK BULAMADIK USTA BULUNCA HABER VERCEK SUAN ARABA ABS FAULT BRAKING FAULT HATASI VERIYOR VE EL FRENI ISARETI YANIYOR USTAYA SORDUM HICBIR SIKINTI OLMAZ DEDI BENDE BURAYADA SORMAK ISTEDIM BU UYARILARIN BIR SIKINTISI OLMAZ DEGILMI BIRDE BU CIKMA BEYINLE ILGILI BILGISI OLAN VARSA YAZARSA SEVINIRIM
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |