![]() |
|
araç muayene hakkında yardımınız lazım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 02:44 |
mrb arkadaşlar.. yeni bir araç aldım fakat muayenesi yok..istanbuldan aldım aracı..ben bursalıyım..plaka değişimi olucak..şuan daha o işleri halletmedim..araç muayenesi yapabilirmiyim bu şekilde? yoksa plakaları değiştirip ruhsatımı almam şartmı muayeneden önce? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinicem..
Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şartmı bilmem ama ben muayeyeye 1 hafta geç gittim 7 tl gibi fazladan para ödedim okadar, ayrıca trafik çevirseydi ceza yerdim onun dışında bişey olmaz zaten geç götürsende alıyorlar. iki dakka muayeneye sokup devrini yapsan daha iyi olurmuş, hiç değilse başın ağrımazdı |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
muayeneye geç gitmen dışında bir sıkıntısı olmaz , arkadaşın dediği gibi bu süre zarfında polise yakalanma yeter. Muayene işlemi araca yapıldığı için ,araç bilgileri önemli.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ben yarın ruhsatımı çıkartayım muayeneyi sonra hallederiz.. bu şekilde polis yakalarsa cezamı keser bağlarmı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tabiki fenni geçerse ve yakalanırsan cezayı yersin. cezaların oranları var az para değil bilgin olsun!: muayenesiz dolaşma sakın
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
muyane cezasi ilk ise sadece ceza yazar. 2. yakalanmanda arabanı baglar. |
|
![]() |
|
sen gıt yenı ruhsatını cıkar. sonrada muayeneye gıt. muayenede de zaten gereklı yere tarıh vuruluyor. ordan sonrada pasa pasa aracına bınersın... tabıkı muayene oncesınde aracının eksıklıklerı var ıse gıdermeyı unutma...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ruhsat almaya gittim muayene olmadan vermediler..bi belge hazırladılar onunla muayeneye gircekmişim..daha sonra o kağıdı trafiğe götürüp plakamı ve ruhsatımı alcakmışım.. yani yeni ruhsatı muayene olmadan alamıyorum.. sağolun yinede..
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlısı olsun bir an önce yaptırda kurtul
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
randevuyu aldım önümüzdeki hafta bi terslik çıkmassa halledicem inş..yalnız bikaç şey kafama takılıyo..ön sağ farda bi delik var..camı kırılmış 50 kuruş büyüklüğünde camda delik var..birde abarth egzoz var..son susturucu sadece..çok aşırı bağırmasada ses yapıyo..bunlardan kalırmıyım acaba bilen varmı?
|
|
![]() |
|
Egzostan Sıkıntı Duyabileceğini Sanıyorum...
Abart Egzos Hiç Bir Şekilde Geçmediğini Biliyorum Kırık Olan Farda Hafif Kusur Sayılır Sana Sıkıntı Yaşamaz Şimdiden Geçmiş Olsun. |
|
![]() |
|
bugün bi aksesuarcı arkadaşla konuştum..egzozu niye sökçeksin ya? geçiyo egzozla sökme boşuna..ama o farla geçirmezler dedi.. hayret bişey aklı karışıyo insanın.d bunu net bilen biri yokmudur? yoksa bu halde gidicem muayeneye..nasılsa kağıdı veriyorlar eline..ordan bakar bakar eksikleri tamamlarım..daha kolay:)
|
|
![]() |
|
bugün muayeneye gittim..egzoz hiçbi sıkıntı yaratmadı iyiki sökmemişim..yalnız ön farda kırık vardı..ağır kusur olarak gözüktüğü için geçemedim..farı değiştirip tekrar gidicem..
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
ruhsat olmadan aracın trafık sıgortası olmadan muayene yaptıramazsın
|
|
![]() |
|
:) ruhsatımı almaya gittim trafiğe..muayenen olmadan ruhsat alamazsın dedi..sizin dediğinizin tam tersi..aracı istanbuldan aldım..muayenesi yoktu..34 plakalı..16 olcak plakalar..sigortasını yaptırdım fakat muayenesiz ruhsat vermiyorlar..bilginiz olsun sizinde..yanlış yönlendirmeyelim insanları..
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Devir sonra yeni ruhsat ardından muayene olmalı aracınız, hayırlı uğurlu olsun bu arada
|
|
![]() |
|
önce devir...sonra muayenesi yoksa muayeneyi yapıyosun..yeni ruhsatı ondan sonra veriyolar..
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
her işte bi hayır vardır güle güle kullan dostum. plakalarıda Bursa ya yakışır istanbul app yaptır :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |