![]() |
|
206 rc jantı arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyinnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinnn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 20:15 |
206 RC 17'' Jant arıyorum satmayı düşünen yada tesadüfen bi lastikçi yada jantçıda gören varsa irtibata geçebilir.
|
|
![]() |
|
Cka36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim elimde var ama izmirdeyim jant lastik birlikte fiyat 1500Tl orjinal jantlar BBS
|
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
kartal da bi çıkmacıda pert 307 üzerinde satıyordu. Sordum jant lastik 1000tl istedi. |
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
simdi bi pert aractan alamak var bide saglam :)
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
sahıbınden'de replıka gormustum ıstersen pm atabılırım :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
huseyinnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinnn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 jantım var aracın üzerinde hatta çok yeni aldım ama aklımda hala RC jantı var, replikası nasıl oluyor link atarsanız bakmak isterim |
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
pıyasada cogu ınsan 307 ariane 16'' modelını 206rc dıyor ornek asagıdakı gıbı
www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-uyumlu-206-rc-jantlarim-satilik-47772395/detay/?keyword=206 fakat atlantıs veya challenger 17'' modelı ornek asagıdakı gıbı www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-206-rc-jant-46645272/detay/?keyword=206 |
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |