![]() |
|
ya şu araç full boyalı olsa ne olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:22 |
bulamadım bi tane orjinal boyalı bulamadım hepsi full boyalı en iyisi tavana kadar boyalı.yav boyalı araç alsam ne olur negatif yanları nedir arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen zaten boyasız araç bulamazsınki tavanda boya olmasın düzgün dursun yeter baktığın arabalar 11 12 yaşında arabalar.
|
|
![]() |
|
içime su serptin abi kaç gündür arıyorum kafayı yedim bundan sonra boyayı fln takıntı etmiyorum.... temiz görünsün yeter... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne güzel hazır boyanmış araç sen boyatmaya kalksan 1000 tl :) |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ben 2004 307 sahibiyim. Alırken ben de araştırmıştım boyasız olsun diye ama baktım piyasada boyasız araba yok dedim en azından kaput+tavan+bagaj+direkler boyasız olsun. Aramalarım neticesinde sağ tarafı komple boyalı bir araç buldum. Baktım hoşuma gitti. Sağ ön kapı+ sağ arka kapı boyalı adam sürtmüş ama direklerde bir şey yok çok şükür. Buldum aldım. Gayet memnunum. Direklerde sıkıntı yoksa şasede sıkıntı yoksa alırım. Neticede fabrikada boyayıp satıyor hazır boyanmış araba :)
Biraz Polyannacılık oluyor ancak yapacak başka bir şey yok.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dostum boya makınasını alacan elıne gezecen butun kaportayı eger cizik boyası ise kalınlık 120yi gecmez o aracı bıraz piyasadan dusuk fıyata alabılırsın ama her tarafı macunluysa ustalar anlayamaz bunu boya ölçme makınasıyla baktırmadan alma.
birde bisürü boyasız quık var nasıl bulamassın sankı gti arıyosn:D
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Mesela benim aracımda tawan hariç boyalı. 4 yıldır biniyorum. ufak tefek sürtmelerden dolayı renk uymsuzluğunu gidermek için komple boyattım. arkadaşında dediği gibi. sen boyatmaya kalksan en minimum 1000 tl. cillop gibi araba alıyosun daha ne istiyosun.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence yanılma piyasadakı boyalı aracların sadece yüzde 25i çizikten ve zevki boya diğerleri kaza boyası kımse orjınal arabasını tutupta komple boyatmaz canlı dursun dıye |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
kardes boyali arac boyandigi boyayan kisinin yapmis oldugu kaliteye gore degisir..genelde sonradan boya atilan araclarin tenekesi daha cabuk paslanmaya meyilli oldugu icin bizim millet biraz yadirgar...fakat yapilan is kaliteliyse gicir gicir arabaya binmis olursunuz..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ah kanka sana benim arabayi verseydim keske. gram boya yoktu daha :D
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yok kanka valla ciddiyim. komple orijinal di
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
komple boya olsa ne olur?onemli olan boya isciligi + arac kaportasında 1 degisen 2 degisen olsa sıkıntı yaratmaz saselerinde direklerinde sıkıntı olmadıktan sonra motoruda saglıklı olsun rahat rahat binersin...sende gozun gibi bakıcaksın tabiki...:) |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
boya düzgün yapılmışsa ve araç ağır hasardan çıkmamış sürüşü mekaniği güzelse alınır tabi neden alınmasın.
amcam 2001 de bursa opel bayisinden 0km astra aldı aracı 10 sene kullandı 95.000km de sattık yeni golf alacaktı diye. satarken alıcılar çıktı geldi araca baktı gösterdiler ki ne görelim aracın sağ ve sol arka çamurluklar boyalı çıktı. aracı amcam kendisi kullandı 10 sene kimseye vermedi bile yani uzun lafın kısası aracı 0 alırken bile bayi boyalı vermiş. bunun çok örneklerini de duydum sonraları. yani boyaya takılmayın fazla, aracın kondüsyonu iyi ise kaporta boya işlerini kendiniz istediğiniz yerde rahatlıkla yaptırabilirsiniz. 10 yıllık arabada gram boya olmamasındansa yeni boyalı olması daha iyidir bence :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
şahane bi araç bulmuşum fiyatta anlaşırsak alır almaz fotoları burda... 2000 model sunroof 90000 km bir quickte olan herşey var sadece full boyalı artık o boya mevzusunuda aştık.11.000 tl de diretir gibi ama inşallah fiyat kırdırıım...
|
|
![]() |
|
Link ver de bakalım..
|
|
![]() |
|
11 i quiksilver e verirmiyim ya :D sen GTI al beni dinle. hem benim dediğim işlere daha yatkın gti :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |