|
|
pejoyu satan neden başka marka alıyor |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
furkan
1. Vites
08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: pejoyu satan neden başka marka alıyorGönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 09:54 |
|
dikkat ettim bende dahil olmak üzere haşim abi gibi birçok pejo dostu pejo aracını sattıktan sonra neden başka marka araç alıyor
benim alış sebebebim yetkili servisin kötü olmasıdır. 307 mi sattım reno aldım |
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:14 |
|
Yetkili servisin kotu olmasi neden sizi almaya tesvik etti onu anlayamadim.
Aslinda soruyu sormussunuz ama en guzel cevabi da sizden beklemek gerek. Zira siz peugeot satip baska marka bir arac almissiniz. Ben sahsen eger Peugeot aracimi satip baska bir marka arac almak istersem sadece degisiklik olsun, birde onu deneyeyim diye alirim yoksa Peugeot aracimdan kaynaklanan herhangi bir kotu tecrubeden kaynakli degil. |
|
![]() |
|
furkan
1. Vites
08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:24 |
|
servislerin ilgisizliği ve yedek parçanın çok fazla pahalı olması beni başka markaya sevk etti dikkat ediyorum şu aralar çok kişi başka markaya yöneliyor
|
|
![]() |
|
mon
2. Vites
12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:39 |
|
başka marka olayı doğru olabilir çünkü dikkatimi çeken bir şey var herkezin aracıyla alakalı bir sorunu var hermen hemen herkezin arızası var.
|
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:53 |
|
alakası yok bence, ben 5 araç arka arkaya peugeot kullanan çok insan biliyorum burada Peugeot kötüleme kokusu çıkar. Onlar artık segment ve fiyat konusunda problem yaşayan insanların zevki değişimlerinden olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:58 |
|
Ben sahsen bir sonraki aracimi Peugeot secmek isterim. Arabamla sorunlarim olmuyor degil ama bu hicbir zaman beni aracimdan ya da Peugeot markasindan sogutmaya yetmez. Kaldi ki butun alet edavatimi Peugeot'a gore aldim hazir garajda duruyor. Baska marka araba alsam o marka icin bilgi birikimi, alet tedariki felan ekstra is, zaman ve para gerektirir. O yuzden ben baska markalara gecerken iki kez dusunurum. Servisle cok zorda kalmadikca isim olmaz. Ancak parca almaya giderim. O yuzden ilgilerine ihtiyacim yok. Peugeot parcalarina pahali derken neyle kiyasladiginizi belirtmeniz gerekiyor. BMW'nin bir tane amortisorune 600 Euro veren arkadasimin surat ifadesi herseyi ozetliyordu.
Düzenleyen koliva - 17 Nisan 2011 Saat 11:01 |
|
![]() |
|
furkan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 10:59 |
|
pejo çok iyi araçtır her araçta olan problemler pejodada çıkabilir ama yeden parça vervis aşırı pahalı ve ilgi yok arızayı bile bulamıyor servis
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:00 |
|
Bencede insanlar farklı marka denemek amacıyla alıyor olabilir. Ama kesinlikle Peugeot kötü bir marka değildir. Sırf benim aracım yüzünden 2 kişi etkilenip 307 satın aldı ve şu anda 1 kişi daha almak üzere. BEnde ileride değiştirirsem peugeot kötü diyerek yapmam bunu. Sadece başka markada merak ettiğim ve beğendiğim bir araba olursa bunun için yaparım.
Düzenleyen erhanomer - 17 Nisan 2011 Saat 11:00 |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:02 |
Furkan bey bu konuda haklısınız. Malesef servislerde fiyat politikası yanlış. Ben servisin 200 TL dediği parçayı işçilikle beraber kendi ustama 100 TL ye yaptırıyorum. Örnek Karter Koruma. Servide 220 TL aynı marka ürün kendiniz alıp yaptırırsanız 100 TL. ![]() |
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:04 |
|
Furken Bey, yeni aldiginiz araciniz icin surekli yetkili servise mi gitmeyi planliyorsunuz? Eger oyleyse o markada servis fiyatlari Peugeot servisleri ile karsilastirdiginizda ne kadar farkli?
|
|
![]() |
|
sercinho
2. Vites
10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:09 |
erhan abı servıs olarak nereye gııdıyorusun onerebılecegın bır yer varmı ısımız olursa oarya gıdelım |
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
106_arts
1. Vites
Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:21 |
|
son 4 aracım peugeot 5.si yıne peugeot olucak bu hafta yuzlerce servıs var biri kötuyse dıgerıne gıdın renonun servıslerı cokmu super
|
|
![]() |
|
furkan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:37 |
|
307 aracımla uzun ylda giderken 90 km süratte direksiyonum kitlendi az daha bariye giriyordum son anda düzeldi servise gittim baktılar bilgisayara bağladılar bişey bulamadılar birdaha yaparsa gelin dediler bende birdaha olursa ben gelemem siz cenaze namazıma gelirsiniz dedim şimdi gidip bu aracı renoya opelemi baktırayım dedim izmirde 3 yetkili servisin dedikleri bu adamlar pompaya bakmadı bile hemen değişcek beyinle beraber 1900 tl dediler delirdim tamir yapamayız diyorlar özelde beyinci arkadaşa gittim elektrik motorun sigortası aşınmış değişti sorun çözüldü 5 tl bu servisler olduğu sürece durum vahim dostlarım
bakın büyük harfle yazıyorum EN İYİ ARAÇLARDAN BİRİ PEUGEOT ama servisler felaket Düzenleyen furkan - 17 Nisan 2011 Saat 11:39 |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:43 |
|
Şaşmaz da yıllardır tanıdığım kendi ustam var. Ben onlara yaptırıyorum ve gayetde memnunum. İstediğin zaman tanıştırabilirim senide Sercan. Ustanın kendiside 307 kullanıcısı ve aracı avcunun içi gibi biliyor.
|
|
![]() |
|
mdincer34
2. Vites
Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 11:54 |
|
iyi usta olmazsa aracından soğursun marka ile ilgisi yok bundan önceki aracım ww di şimdi 307 aldım inanılmaz konforlu ve geniş dağlar kadar fark var onlarda opsiyonel olan benim 307 de standart .6 airbag 4 cam otom.felan bunlar diğer araçlarda opsiyonel ama dediğim gibi çok iyi bir ustanız olacak servis hikaye dışarıdan tüm parçaları alıp gözün kapalı güveneceim deneyimli biri olacak ama istanbulda araştırıyorum tavsiye çin formada yazdım ancak cevap alamadım ikitellide efe ustayada gittim oradan kime yönlendirilebilirim bilmiyorum şimdi baskı balata değişeceğim usta arıyorum güvenecek ama bulamazsam mecbur özel servse gideceğim
|
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
toprakk
2. Vites
03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 12:03 |
Sana bu konuda katılıyorum. 2 Aydır bir sorunumu çözemediler. 2003 model 206 x-live. 3000 devri geçmiyor. benzin pompası, gaz kelebeği, bujiler. falanlar filanlar ne warsa değiştirdik. hala çözümü bulamadılar. 4 ayrı yere gittim :@ sorun bulamıyolar kardeşim. bulana kadarda canımızı acaip yakıyolar. sorun 3000 dewir sorunu 1 ayda sadece serwislere 200 tl'lik benzin harcadım :q parça paralarını söylemiyim
|
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
orhanetap
2. Vites
01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 12:12 |
|
Peugeot biraz narin bi araç bence ama sonuçta bindiğimiz araç kendi aracımız ve nazik olmamız gerekiyor arıza konusuna gelince kullanımada bağlı ama bence şans faktörünün çok etkisi var. Bazen sinirlenip diyorum ulan satacam ben bunu ama düşününce hangi aracı alırsan al arıza yapacağı varsa yapıyor.
Araba konusunda bence önemli olan 2 şey var :
1. aracını üzmeyeceksin!
2. iyi bir ustan olacak!
bu iki seçenekte olmazsa olmaz :)
|
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 12:16 |
|
peugeot pahalı dıyoruz da renault parcaları cokmu ucuz :) ustelık renault olarak eskılerı suan getırın bana bende bulurum butun arızalarını ama yenı araclarda aynı sey renoda da fıatta da aynı sekılde cozum bulabılıyor veya bulamıyorlar bence cok asırı bır fark yok renaultla peugeotun ustelık servıs agı renonun cok genıs olmasına ragmen buradakı servısı gormenız lazım adamlar hava fılıtresı degıstırmekten acız :) |
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
azdek
2. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 13:27 |
|
Arkadaşlar bundan önceki arabam renoydu servis olayına girdiniz mi yetkili servislerin hepsi aynı değişen yok araçta da biraz şans biraz da iyi bakım olmalı üzülmezsiniz marka önemli değil ama pejonun konforuda üst segmentler hariç gerisinde yokkk
|
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
d3n1s
1. Vites
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 16:58 |
|
arkadaşlar "arızalı araba yoktur bakımsız araba vardır" diye bir laf var. İkinci el araba alırken seceresi belli araba almak lazım, sıfır araba ise tam şans işi, kaç tane tanıdığım var tırdan düşmüş araba satılan, bir tarafı komple boyalı araba satılan, servisten çıkamayan... Pug bütün markaların içinden en iyisi elbette değil ama yine de sorunsuz arabalardan biridir, parça fiyatının pahalı olmasına gelince, Pug pek yan sanayi mal kabul etmez, orjinal parça fiyatı olarak da bir Opel'den, VW'den, Honda'dan ve Reno'dan daha ucuzdur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||