![]() |
|
206 1.4 hdi hız sabitleyici takıldı test edildi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 17:16 |
arkadaşlar dünde bahsetmiştim bugun kendi 307 aracıma cc taktırdım
ayrıca olmaz çalışmaz denilen 14.hdi 206ya da (üyemiz olan hrmnkynın aracı) büyük elektrikçi ustamız sayesinde hız sabitleyiciyinin mantajını yaptık şu an konya ankara yolunda arcını kullanmakta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen kaan__ - 19 Nisan 2011 Saat 23:33 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun ikinizede :)) Güle güle kullanın. Az önce konuşmuştuk Murat sanki oğlu olmuş gibi sevinçliydi. :)))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süğer ya hayırlı olsun güle güle kullanın
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı olsun güle güle kullanın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
çok teşekkürler arkadaşlar herkeze tavsiye ederim 307sw otomatik birde hız sabitleyici eklenince dahada bi süper oldu..
![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hangı servıs bızde gıdelım
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Konya'da özel bir servismiş.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Arkadaşlar aracıma cc takıldı ve en güzel şekilde çalışıyor.Yaptırmak isteyen tüm arkadaşlara Konya'da gereken yardımı yaparız :)
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gule gule kullanin.
|
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Çok teşekkür ederim Koliva.Türklüğümüzü yine gösterdik :D
Arkadaşlar aracım 2004 model 206 xline hdi.Kaç senedir bu işle uğraşıyorduk buradaki bazı arkadaşlarda bilir ama yapamamıştık.Tam ümitlerimizin tükendiği bir anda ustamız cc kolunu çalışır hale getirdi.Haliyle bize de bu mutluluğu kullanmak ve paylaşmak kaldı :)
Maalesef hız göstergesinde ccnin çalıştığına dair bir bilgi çıkmıyor.Her türlü yolu yenedik ama maalesef olmuyor.Onun dışında cc orjinal şekildeki gibi çalışıyor.Ve araç rampa inerken araç motor freniyle hızı aynen koruyor.Araç hızlanmıyor yani.Rampa çıkarken de zaten gaza bastığını hissediyorsunuz aracın.Bu arada cc ile aracı hızlandırmak istediğinizde aracın ivmesi inanılmaz.Ücreti kol dahil 200 lira civarına geldi.Alınan baklava da cabası.Ama ustama helal olsun.Türkiye'de tek olmanın gururunu yaşayan biri olarak bu olayı yaptırmak isteyen herkesi Konya'ya davet ediyorum. |
|
![]() |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
hayırlı olsun...
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tebrik Ediyorum Yani Ciddi Ciddi 206 HDİ Hız Sabitlememi Taktınız Ve Herşey Normal Olarak Çalışıyor Doğrumu Anladım Kardeşim... |
|
![]() |
|
Aynen hocam hiç bir sıkıntısı olmadan ccyi şu anda aracımda kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kazasız Belasız En Kısa Zamanda Bende Gelip Yaptırabilirim Kardeşim Bana İletişim Bilgilerini Özelden Atarsan Bakarsın Bir Hafta Sonu Atlar Gelirim
668 Km 5.5 Saatte Gelirim Hemde Gezmiş Olurum ... Düzenleyen albaydemircan - 17 Nisan 2011 Saat 00:39 |
|
![]() |
|
Pm attım hocam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bende gelıcem hocam ne kadar vaktımız gider?
kolu nerden alıyoruz
|
|
![]() |
|
Hocam gelmeden 1 gün önce bana ulaşın.Kolu siz gelmeden alırız sizi karşılar beraber ustaya gideriz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
benimde 206 xs aracım var bende sabıtleyıcı taktırmaya kalksam her sey dahıl fiyatı ve ne kadar surdugunu ogrene bilir miyim
|
|
![]() |
|
batuhan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
biraz arastırdım yurt dısında rc ye takan var:) buda sevindirici haber şimdi istanbulda takacam adam lazım bana bunu yetkili servisteki cihaz haricinde cc yi ayarlayacak cihaz özel servislerde bulunmuyormu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |