![]() |
|
cd çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 20:24 |
biliyorsunuz 307 lerdeki cd çalarlar çoğu arızalı.be aracı aldığımda cd çalar çıkarılmış.onu alta monte etmişler.cd çalarlı teybide yukarıya.cd çalar sanırsam artık iptal.1.sorum cd çaları sizce yeniden yaptırma imkanım varmı.yoksa yine durmadan arızamı verir.2.sorum sonradan takılan teyp direksiyondaki kumandayla ayarlanabilirmi ..bunu dışarda bi elektrikçide yaptırabilirmiyiz.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cd calar derken Cd changer mi yoksa teypte bulunan cd calardan mi bahsediyorsunuz? Bunu sorma geregi duydum cunku zaten cd calar ustte cd changer alttadir. Sorununa gore tamir yapilabilir tabiki ama sorunun ne olduguna bagli.
2. sorunuz icin, sonradan takilan teyp derken yine orjinal teybi mi yoksa pioneer gibi baska marka teypler mi? Orjinal ise direksiyon kumandasini kullanabilirsiniz. Eger orjinal degilse bazi aparatlar sayesinde kullanilabiliyor. Normal elektronikcileri birakin siz de rahatlikla yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Tabiki elektronikci daha rahat yapar. |
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
evet cd çalar derken cd changer demek istedim.ben orjinal 5 li cd changerin üst tarafta olduğunu sanıyordum .ben de şşu anda altta olunca yerlerini değiştirdiler sanmıştım..benim şu anda kullandığım cd çalarlı teyp dediğim evet başka bir marka sonradan araca takılanlardan..yani şimdi bu benim şu anda kulandığım bu sonradan taktırılan teybi direksiyona uyumlu yaptırabilirmiyim..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Evet olur. XCarlink diye bir aparat ile direksiyon kolundan kontrol edebilirsiniz. Su basligi bir takip edin: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9701&title=xcarlink-duyan-varm |
|
![]() |
|
teşşeürler..ama fiyat baya fazlaymış..olmadı..elimizi uzatıp sesi açar kapatırız artık.yinede sağol.:))
|
|
![]() |
|
Ee hersey ucuz olmuyor ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |